Szerintetek mi néz ki jobban ilyen melegben, egy rövid- nadrág vakítóan fehér lábakkal, vagy hosszúnadrág és akkor nem látszik, hogy milyen fehér az ember lába?
En inkabb rovidnadragot vennek fel, es mit erdekel, hogy mit gondol mas, a lenyeg, hogy en jol erezzem magam a boromben. De szerintem nem olyan gaz, ha feher a labad, sok nonek feher! En nem birnam elviselni ilyen melegben a hosszunadragot csak azert, mert feherek a labaim. Engem egyaltalan nem zavarna, de a hosszu nadrag mar igen.
Ne rontsd mar el a nyarad, en alig vartam, hogy megszabaduljak a hosszu cuccoktol, mert kenyelmesebb a rovid, meg nem kell annyit mosni sem!:D Pedig nekem is eleg feherek a labaim! Szerintem ne parazz ezen! En nem birnam ilyen melegben a hosszu cuccokat.
De a te dontesed. Nem akarlak megszolni, meg ilyenek, mert a te dontesed! De en nem kinoznam magam! Ha nem nyaron veszed fel a rovid cuccaid akkor meg mikor?
Szerintem ne zavarjanak a feher labaid!:)
De a dontes rajtad all...!:)
Udv!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!