Szürke cipőhöz milyen színű nadrág illetve póló illik?
Figyelt kérdés
egy ilyesmi cipőt kaptam csak szürkében... eddig mindig fekete cipőm volt, mert fekete nadrágba vagy farmerba járok hozzá színes póló, de szürkéhez sztem nem illik a narancssárga vagy kék póló... milyen színűt vegyek hozzá? Ja és az ilyesmi cipnek a felső két cipőfűzős részét be szokták fűzni, mert gyárilag nem volt mikor kaptam?
2013. júl. 22. 14:10
1/3 Fafa54312 válasza:
Hát a farmert és a fekete nacit továbbra is hordhatod ezzel a cipellővel, mert ezek szinte mindenhez mennek. Pólóból pedig a fehér, a csoki barna szín, vagy ha bevállalós vagy akkor a rikító pinkkel is nagyszerű kombó. Szürke pólóval/nadrággal csínján bánj mert az összhatás nem lesz túl tökéletes. Remélem tudtam segíteni. :) Ja, nekem amikor hasonlót kaptam be volt fűzve.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is a barnára gondoltam valamiért, pedig nem vagyok egy nagy divatbolond :D Pink az eléggé nem nekem való, szal azt kihagyom szürke póló és nadrág eszembe se volt, de az tényleg olyan, mint valami temetkezési vállalkozó vagy nem tudom :D Tudtál segíteni köszi!
2013. júl. 22. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!