Hamarosan kihal Európában, USA-ban a fehér ember, ki fog termelni, dolgozni?
Ez pontosan miért is érdekel téged? Minden kornak meg van/lesz az érdekesebbnél érdekesebb lefolyása, ez az élet rendje.
Nem csak a fehér ember dolgozik, mint ahogy nem csak a fehér lehet példás emberi minta, a négerek hatszor különbek a mi cigányainknál, hol ott náluk is vannak chicago-ban meg detroit-ban bűnözések, mégis elenyésző réteg, amivel együtt lehet élni
21/F
Most voltam Németországban egész nyáron, 2 napja jöttem haza. Néztem a bevándorlókat(mindenféle nációból). Amennyire én láttam, azt művelték, hogy reggel felkeltek, egy kávézóban megreggeliztek, elmentek dolgozni, aztán hazamentek. Hajjaj, durva mi? Amúgy adták a német híradókba azt a magyar ügyet, amikor skinheadek molotov koktélt dobtak a romák házaira, azzal a kommentárral, hogy Magyarország sajnos nagyon kezd szélsőjobboldali irányba tolódni. És a legtöbben ezen nagyon felháborodtak, mivel ott elítélendő a rasszizmus. USA-ban nem voltam, nem tudom mi a helyzet, de jelenleg a miniszerelnökük is fekete ugye. Azért ha ennyire gázul viselkednének ott a feketék, akkor nyilván nem választottak volna ilyen miniszterelnököt.
Az meg a pláne, hogy az amerikaiaknak, európaiaknak, fejlett ázsiai országban élőknek van a legnagyobb ökológiai lábnyomuk, miattunk nem nagyon lesz már semmi a Földön 2-300 év múlva. Kihasználjuk a szegényebb országokat, kontinenseket. Szerinted neked honnan lenne ruhád, ha az afrikai, indiai szegények nem szednék éhbérért a gyapotot? Sehonnan. A legaljább, legszemetebb munkákat a fehér ember elpasszolja, és csak dorbézol, szennyez, költekezik. Zűrt csinál itt pár bevándorló(is)? Nagy dolog. A fehér ember meg megöli a Földet. Miattunk fogja megszívni minden más rassz is, miattunk fog kihalni a bolygó.(Meg az ázsiai fejlett országok miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!