Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális ha fiú létemre...

Normális ha fiú létemre szeretem ha aranyosnak tartanak?

Figyelt kérdés

Kinézetre alapból nagyon fiatalos, ártatlan, gyerekes külsőm van és ezzel tökéletesen elégedett vagyok. Sosem vágytam arra kigyúrt, kétméteres, szőrös, izompacsirta legyek, én ilyenek szeretem magam amilyen most vagyok.

Rokonok, ismerőseim és a barátaim gyakran emlegetik hogy milyen kis aranyos vagyok. A lány ismerőseim és barátaim is inkább úgy tekintenek rám mint egy ölelni való "helyes kisöcsre".

Tehát a kérdésem lényege. Ez szerintetek égő?

2013. aug. 6. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez igy teljesen ok. :)
2014. jan. 11. 18:10
 12/14 anonim válasza:
Olyan bizonytalan vagyok...vagy mégse?...
2014. febr. 12. 01:42
 13/14 Amanda :) válasza:

Dehogyis. ez tök jó

:) egyrészt az a fő, hogy te elfogadd magad, és ha szerinted nem égő,akkor a többiek véleménye kit érdekel?

másodszor: nem, nem égő :D

2014. márc. 6. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj, sőt. Inkább a saját elvárásaid, saját véleményed alapján alakítsd ki az önképedet, és ne az aktuális divat szerint. Akinek meg nem tetszik az legyen az ő baja.

Arra azért vigyázz, hogy a lányok szótárában az "aranyos" egyenértékű a "nem pasi alapanyag, inkább barát jó fej srác".

Üdv: egy szintén "aranyos" srác, becenevemen VI. Lapátos Joe.

2014. márc. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!