Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem a barátomat szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a barátomat szeretem, HELP! Mit tegyek? L/14

Figyelt kérdés
kb egy hónapja együtt vagyok a barátommal, de nem őt szeretem, hanem egy régebbi netes ismerősöm, akivel majdnem volt valami, de megismert valaki mást... a barátom 16, akit szeretek, a netes barátom meg 15... odáig fajult a dolog, hogy miután összejött a csajjal, letiltott fb-ról, így aztán megbeszélni se tudtuk, és egy hónappal rá jöttem össze a mostani barátommal... de nem őt szeretem...
2013. aug. 4. 17:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
jellemző
2013. aug. 4. 17:43
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Az élet nagy problémái 14 évesen. Borzasztó, nagyon sajnállak ..
2013. aug. 4. 17:48
 3/15 anonim ***** válasza:

14 évesen ??? -.- Jesuss, tiniribi betegség.

Most komolyan mire kell neked egy (pasi)Barát ???

Miért akarsz ilyen korodban már szexelni ???

Mi a f*$zom lett ezzel a világgal ???

2013. aug. 4. 17:48
 4/15 anonim ***** válasza:

Mit tegyél ?

Ugorj a dunába... persze nehezéket köss a lábadra.

2013. aug. 4. 17:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Basszus lécci ne legyetek már ilyenek, én is tudom, hogy fiatal vagyok, fôleg most, hogy ebbe a helytetbe kerültem... köszi szépen... de úgy rám mászott észre se vettem, és ô volt az álompasim.... de amikor 2esben vagyuk olyan lesz mint egy romantikus tinisorozatban, én meg egy olyan pasit szeretnék, ha már van, hogy olyan mint egy havr akivel hülyülünk, meg poénkodunk...
2013. aug. 4. 18:01
 6/15 A kérdező kommentje:
És faszom akar szewelni, azt is megbántam, hogy összejöttem vele...
2013. aug. 4. 18:03
 7/15 anonim válasza:
Akkor mi a sz*rnak jöttél vele össze?? Ennyire muszáj magad mellé valaki?! Én se szeretek senkit és emiatt nem vétlenül nincs pasim se most. -.-"
2013. aug. 4. 18:06
 8/15 anonim válasza:
miért nem szakítasz vele? vagy beszéld meg vele.. nem értem , hogy nem vette észre a csávód , hogy nem is szereted..
2013. aug. 4. 18:07
 9/15 A kérdező kommentje:
azért nem, mert bnőmmel, is szokott csetelni, és olyanokat ír neki, hogy hát ő neki én vagyok az első barátnője akit igazán szeret, és most el akar hívni moziba, mondta a bnőmnek, én meg már 2 napja nem vagyok fb-on, mert mindig fenn van, és ír... és igazából mondom azzal vagy a bajom, egy tök más lett amikor összejöttünk...
2013. aug. 4. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:

Komolyan ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted?

Szakíts vele. Utálni fog, elhord majd mindennek esetleg, de ha jobban belegondolsz, jogosan teszi, szóval szépen csendben maradsz, nem keresed a társaságát, nem kavarod tovább a kulát, aztán ha már elég érett leszel, ráérsz barátot szerezni.

2013. aug. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!