Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem a barátomat szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a barátomat szeretem, HELP! Mit tegyek? L/14

Figyelt kérdés
kb egy hónapja együtt vagyok a barátommal, de nem őt szeretem, hanem egy régebbi netes ismerősöm, akivel majdnem volt valami, de megismert valaki mást... a barátom 16, akit szeretek, a netes barátom meg 15... odáig fajult a dolog, hogy miután összejött a csajjal, letiltott fb-ról, így aztán megbeszélni se tudtuk, és egy hónappal rá jöttem össze a mostani barátommal... de nem őt szeretem...
2013. aug. 4. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te még ne akarj maagdnak barátot kérdező, mert borzasztóan éretlen vagy... kis hülye.
2013. aug. 5. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:

látom eddig nem nagyon kaptál kedves választ.. :/ szerintem az egy hónap még kevés idő ha nem szereted szakíts vele most mert később rosszabb lesz neki is meg nekedis :/ de amúgy ha még nem találkoztál azzal a netes barátoddal akkor nem nagyon éri meg miatta elhagyni a barátod de tedd azt amit jónak látsz..

az eddig válaszolóknak pedig úgy látszik csak szexből áll a kapcsolatuk elmondanám hogy ez nem igaz nincs megtiltva neki h pasizzon és egészséges ha 14 évesen barátja van. addig egészséges amíg nem fekszenek le de ne legyetek már ennyire maradiak egy 14 éves lánynak is van joga szerelmesnek lenni. Ezekkel a "mért akarsz te már szexelni" válaszokkal csak magatokat jellemzitek attólmég hogy ti a csak azt tudjátok csinálni a párotokkal.

2013. aug. 8. 11:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom, az utolo valaszolonak! :) es segitett, koszi :) <3
2013. aug. 12. 18:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha a barátodat nem szereted, akkor zárd le vele a kapcsolatot. Talán egyszer pont neked se meg a netes ismerősödnek se lesz senkije, és akkor megpróbálhatjátok együtt, ha mindketten akarjátok. Ha meg nem akarja, akkor keress olyan barátot akit szeretsz és aki viszont szeret.
2013. aug. 16. 11:06
 15/15 Amanda :) válasza:

1, Nem vagy hülye, nem vagy éretlen, nem vagy ribi, aki ezt gondolja, azzal valami nagy gáz van. 14 évesen ha akarsz,legyen barátod. Pont. :)

2, igen, ez tényleg elég kellemetlen. én is voltam ilyen helyzetben. Nem a barátomat szerettem, hanem egy másik fiút az osztályból+a 2 fiú nagyon jóban volt,úgyhogy eléggé szívás. :(

3, A barátod kedves,normális? Leszól bánt vagy ilyesmi? Mert ha bánt téged vagy csak egyszerűen rájössz, hogy neked nem ő kell, akkor igazából... szerintem nincs sok értelme tovább húzni szegényt. Ha nem szereted,akkor azt kár tettetni (hidd el, hónapok óta hallgatom,hogy egy álszent kis ribi vagyok,aki átverte a "tökéletes' fiút... miközben a fiú rasszista,bunkó és enyhén perverz volt... :P fújj) . Beszélj vele! Igen,tudom, hogy félsz és nehéz lesz, de ezerszer jobb,mint szó nélkül lelépni/hitegetni/közben magadat tönkretenni...

4, akit szeretsz,beszéltél vele azóta? mert ha nem, akkor gondold át. Nem beszél veled, egy másik csaj miatt? Megéri? (igen,tudom, hülye kérdés volt...)

5, Ha a másik fiú nem is beszél veled, akkor sem érdemes a barátodat hitegetni, ha nem vagy belé szerelmes. Ha nem vagy, akkor ne húzd tovább szegényt!!! :/ Higgy nekem, ez a legrosszabb,amit tehetsz. Ha nem szereted, engedd el...

6, Akkor se ess kétségbe, ha a másik fiúval nem lesz semmi. Jobb egyedül, mint egy rossz fiúval... :)

7, Nyugodtan írj, ha van valami fejlemény, kíváncsi vagyok,hogy alakult.

És fel a fejjel!! :)

<3 Ami

2014. márc. 23. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!