Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a barátomat szeretem, HELP! Mit tegyek? L/14
látom eddig nem nagyon kaptál kedves választ.. :/ szerintem az egy hónap még kevés idő ha nem szereted szakíts vele most mert később rosszabb lesz neki is meg nekedis :/ de amúgy ha még nem találkoztál azzal a netes barátoddal akkor nem nagyon éri meg miatta elhagyni a barátod de tedd azt amit jónak látsz..
az eddig válaszolóknak pedig úgy látszik csak szexből áll a kapcsolatuk elmondanám hogy ez nem igaz nincs megtiltva neki h pasizzon és egészséges ha 14 évesen barátja van. addig egészséges amíg nem fekszenek le de ne legyetek már ennyire maradiak egy 14 éves lánynak is van joga szerelmesnek lenni. Ezekkel a "mért akarsz te már szexelni" válaszokkal csak magatokat jellemzitek attólmég hogy ti a csak azt tudjátok csinálni a párotokkal.
1, Nem vagy hülye, nem vagy éretlen, nem vagy ribi, aki ezt gondolja, azzal valami nagy gáz van. 14 évesen ha akarsz,legyen barátod. Pont. :)
2, igen, ez tényleg elég kellemetlen. én is voltam ilyen helyzetben. Nem a barátomat szerettem, hanem egy másik fiút az osztályból+a 2 fiú nagyon jóban volt,úgyhogy eléggé szívás. :(
3, A barátod kedves,normális? Leszól bánt vagy ilyesmi? Mert ha bánt téged vagy csak egyszerűen rájössz, hogy neked nem ő kell, akkor igazából... szerintem nincs sok értelme tovább húzni szegényt. Ha nem szereted,akkor azt kár tettetni (hidd el, hónapok óta hallgatom,hogy egy álszent kis ribi vagyok,aki átverte a "tökéletes' fiút... miközben a fiú rasszista,bunkó és enyhén perverz volt... :P fújj) . Beszélj vele! Igen,tudom, hogy félsz és nehéz lesz, de ezerszer jobb,mint szó nélkül lelépni/hitegetni/közben magadat tönkretenni...
4, akit szeretsz,beszéltél vele azóta? mert ha nem, akkor gondold át. Nem beszél veled, egy másik csaj miatt? Megéri? (igen,tudom, hülye kérdés volt...)
5, Ha a másik fiú nem is beszél veled, akkor sem érdemes a barátodat hitegetni, ha nem vagy belé szerelmes. Ha nem vagy, akkor ne húzd tovább szegényt!!! :/ Higgy nekem, ez a legrosszabb,amit tehetsz. Ha nem szereted, engedd el...
6, Akkor se ess kétségbe, ha a másik fiúval nem lesz semmi. Jobb egyedül, mint egy rossz fiúval... :)
7, Nyugodtan írj, ha van valami fejlemény, kíváncsi vagyok,hogy alakult.
És fel a fejjel!! :)
<3 Ami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!