Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell az embereknek...

Miért kell az embereknek bolondnak bélyegezni mert a pszichiátriai kezelésen vagyok?

Figyelt kérdés
Akkor már él kell ítélni? Úgy kell rámnézni mint egy leprásra? Mert ezért utálni fog mindenki.
2013. júl. 30. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene, de azt teszik! Ha rólam tudnák, hogy volt pszichés problémám, nem is taníthatnék!
2013. júl. 30. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézzétek!Cseppet sem normális dolog az,ha valaki mentálisan beteg.Ennek van némi látszata,amíg nem nyomják el azt is véglegesen a gyógyszerekkel.Nem csak a szcientológusok állítják ezt a dolgot,hanem én is,bár a szektától nagyon messze állok hála istennek!Viszont igazuk van,mert ezek a gyógyszerek lassítanak,butítanak.Nem személyes tapasztalat,hanem "apám" volt elvonón(alkoholista) 2 hétig és durvábban buta lett.

Sok ember nem tud mit kezdeni a pszichiátriai kezelésen lévőkkel,hiszen vagy félnek tőlük,vagy elítélik őket,mert úgy gondolják,hogy ők mások.Ez nincs így,igazából aki ilyen kezelésen van,annak szüksége lenne inkább valamiféle másik támogatásra.

De amit én mondok,hogy azért vagy kezelésen,mert ennek oka van,és megkell szüntetni.Ennyi.Ezt nem szabad elítélni.

2013. júl. 31. 02:14
 3/3 anonim válasza:

Mondjuk ez két dologtól függ:

1. Milyen zavarral kezelnek, mennyire súlyos

2. Beismered-e h beteg vagy, vagy mindenért a környezetedet okolod mint azelőtt.

Ha meg vki látatlanban ítél el emiatt, az az ő értelmi szintjét és alulműveltségét mutatja. Mindenesetre, ha van rá módod, titkold a nyilvánosság előtt, pont a buta emberek miatt, mert sajnos belőlük van több.

2013. nov. 11. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!