Miért van az, hogy egyes embereknek folyamatosan nyitva van a szájuk? Egyre több ilyet látok és nem tudom mire vélni. Ez valami betegség, hogy nem tudják csukva tartani és kinyílik?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 13:25
1/7 anonim válasza:
Bambák mint a hét szentség, egyszer ismerősöm úgy elkalandozott hogy már a nyelve hegye is lógott azon fénylett a nyála... Nem volt beteg csak elég idióta szájszerkezete van
Viszont van aki mentálisan agydegenerált, és amiatt :D
21/F
2/7 anonim válasza:
Allergia szezon van. Biztos elvan dugulva az orruk, így a szájukon át lélegeznek.
3/7 anonim válasza:
Nekem sokszor van az, hogy bedugul az orrom, nincs nálam zsepi, és résnyire kinyitom, hogy azért kapjak levegőt. :D
4/7 anonim válasza:
Én sose tudtam folyamatosan csukva tartani a számat. Vagy allergia, vagy orrsövény ferdülés lehet a dologban. Meg kicsit kapa fogaim is vannak. undorító vagyok, mi?
5/7 anonim válasza:
Azért van,mert egymáson csodálkoznak annyira,hogy tátva marad a szájuk.
6/7 anonim válasza:
Ez két okból lehet : vagy egézségügyi vagy csúnya szokás miatt.
Egézségügyi : az orrán nem tud megfelelő mennyiségű levegőt venni, ezért szájon át lélegzik.
Szokás : nem kell magarázzam :D
7/7 anonim válasza:
Ahogy hígul az emberiség, úgy terjed a buszmaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!