7 hónapja nem menstruálok, előtte majdnem egy hónapig folyamatosan volt gyenge vérzésem. Ez milyen betegségre utal? (22/N)
Terhesség kizárva (hacsak a szentlélek nem szállt meg)ugyanis nem élek szexuális életet 2 éve!
Tényleg aggódom, már kamaszként beállt rendszeresre, napra pontosra. Még nem voltam sosem nőgyógyásznál, szerintetek mit mondana? Nagyon lecseszne, hogy nem mentem korábban?
Hormonbogyókat sem szedtem sosem, se nem fogytam, se nem híztam, nem változott az étrendem.
Normál testalkatú, normál súlyú vagyok.
egy normális doki nem lecseszni fog, hanem az okot kutatni
nem normális, hogy ennyi ideje nem menstruálsz és az sem ,hogy előtte 1 hónapig tartott
vegyél egy nagy levegőt és menj nődokihoz, a helyedben endokrinológushoz is bejelentkeznék, nagy valószínűséggel hormonális problémád van, ami elhanyagolva még komolyabb betegséghez vezethet
hormonális gondja lehet átlagos testalkatú embernek is
Igen, valószínűleg le fog cseszni. Először is, mert még soha nem voltál, másodszor, hogy miért nem mentél, amikor kezdődtek a panaszaid. A majd 1 hónapos vérzésnél menned kellett volna a 7. nap után.
Távdiagnózist senki nem tud adni, minél hamarabb menj el, és mond el neki a panaszaidat.
Miért cseszne le!
Az a dolga, hogy gyógyítson, nem az hogy cseszegessen!
Hogy jönne ahoz, hogy beszóljon bármiért is!
Ha nagyon tahó lenne, akkor tenné ezt.
Legfeljebb ajánlhatná, hogy legközelebb hamarabb menj orvoshoz.
Minél előbb menj el, hogy tudjanak segíteni, akár petefészek , akár agyalapi mirigy szintjén van a gond.
Alapos kivizsgálásra lesz szükség. Lehet, hogy egyszerűen van egy hormon termelő petefészek cisztád, de az is lehet hogy más a gond. Itt ezt nem fogjuk tudni kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!