Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 7 hónapja nem menstruálok,...

7 hónapja nem menstruálok, előtte majdnem egy hónapig folyamatosan volt gyenge vérzésem. Ez milyen betegségre utal? (22/N)

Figyelt kérdés

Terhesség kizárva (hacsak a szentlélek nem szállt meg)ugyanis nem élek szexuális életet 2 éve!

Tényleg aggódom, már kamaszként beállt rendszeresre, napra pontosra. Még nem voltam sosem nőgyógyásznál, szerintetek mit mondana? Nagyon lecseszne, hogy nem mentem korábban?

Hormonbogyókat sem szedtem sosem, se nem fogytam, se nem híztam, nem változott az étrendem.

Normál testalkatú, normál súlyú vagyok.

2013. máj. 8. 21:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet, hogy azért az tudnod kell, hogy a többség itt férfi és nem nő, akik aztánosztják itt észt nekünk, mint a női test nagy szakértői.

Így kezeld a tanácsokat is.

2013. máj. 10. 08:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Értelmes ember nemtől függetlenül tudja, hogy ha egy lánynak fél évnél tovább marad ki a menstruációja, akár serdülőkorban is, akkor nem lehet egyből a fiatalságára fogni látatlanban!!!
2013. máj. 10. 09:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A kommentem az 54%-os válaszolónak szólt.
2013. máj. 10. 09:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem a Kérdezőre mondtam, hogy nem normális, hanem az 54%-os-nak a kommentjére írtam, hogy minden normális ember tudja nemtől függetlenül, hogy ha egy lánynak fél évnél tovább marad ki a menstruációja, akkor azt nem lehet látatlanban egyből a fiatalságára fogni.
2013. máj. 10. 10:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyébként is ha a Kérdező 22 éves, akkor nem mostanában kezdett menstruálni, így pláne nem normális a 7 hónapos kimaradás.
2013. máj. 10. 10:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Még valami. Ha valaki egy válasszal nem ért egyet, akkor annak nem az a módja, hogy beleköt a másikba, hanem ott a piros lefelé mutató hüvelykujj, arra kell kattintani.
2013. máj. 10. 10:41
 17/20 anonim ***** válasza:
12%

Kedves barátom, akkor miért nem tartod magad az általad preferált viselkedési normákhoz??????

lásd 12. válaszod!

nem kötekedned kellene valóban és nem a moderátorok mögé bújnod, hanem akkor valóban használd a piros, vagy zöld kezeket.

2013. máj. 10. 14:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Kedves előző Válaszoló! Olvasd el az 54%-os Válaszoló kommentát, azaz a 11-est és megérted, hogy miért írtam a 12-es kommentet. Részemről az ügy lezárva.
2013. máj. 10. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
*kommentjét.
2013. máj. 10. 14:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz! Ne foglalkozz azzal, hogy le fog cseszni a lényeg az, hogy most már ideje orvoshoz menned aki megmondja mi bajod. Van egy két ismerősöm, akik hónapokig nem menstruáltak, volt aki egy évig, nekik cisztájuk volt.
2013. máj. 12. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!