A dadogós embereknek kevesebb az IQ-juk, mint a nem dadogósoknak?
Figyelt kérdés
A minap láttam egy videót a világ legdadogósabb emberéről, és csak úgy sugárzott belőle az értelem, aztán visszagondoltam hogy volt egy osztálytársam régen aki szintén dadogott, és ő se volt komplett. Végül ha belegondolok, egyetlen egy feltaláló vagy tudósról nem tudom hogy dadogott-e. Szóval nem teljesen úgy értem hogy az ő IQ-juk nem érheti el a normál szintet, csak ők kicsit tompábbak mint a normál emberek?2013. júl. 15. 16:35
11/11 anonim válasza:
Szia! A férjem családjában szinte minden férfi dadog (nem borzasztóan, de azért ez tény), és nem visszamaradottak értelmileg kicsit sem (fizikusok, biológusok és nagyon gyors agyúak, igen jó humoruk van, ami szintén nem a „defektesek” jellemzője).
Itt van egy lista dadogó hírességekről, ha érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!