Ti is utáljátok és egyben irigykedtek a nagyon drága prémium és luxusautóval közlekedőkre?
Nekem egy feltűnő színű és makulátlan állapotú Porsche 911 Carrerám van. Nem a legújabb modell, de még a márkatársak körében is elismert.
Teljesen legálisan és mindenhol felvállalható módon jutottam hozzá, de nekem is nagy falat volt megvenni. Nálam nem sznobizmus, hanem gyermeki lelkesedéssel átszőtt hobbista megszállottság van, mint a legtöbb ilyen autó gazdájánál.
Az utakon előzékeny és udvarias vagyok, sohasem tahó, azokat nagyon utálom. Elengedem a gyalogosokat, sokszor át- vagy kiengedem a másik autóst, stb.
Annyi sznobéria, vagy inkább tartás van azért bennem, hogyha netán olyan emberrel találkoznék, aki frusztrált, irigy, rosszindulatú*, akkor az értésére adnám, hogy rohadtul nem érdekel a nyomorultsága. De hálistennek a barátaim és a kollégáim - még azok is, akiknek nem tellene ilyenre - elfogadják és megértenek engemet. A többi meg nem számít.
*pl nem is ismer engemet, nem ismeri az életutamat, a körülményeimet, stb, de fröcsög és szinte engem okol a saját nyomoráért, ezekre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!