Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is utáljátok és egyben...

Ti is utáljátok és egyben irigykedtek a nagyon drága prémium és luxusautóval közlekedőkre?

Figyelt kérdés
Én speciel nagyon. Szaros 90-100 ezres fizetések vannak, néhányan meg micsoda autókkal járkálnak? Miből? Eltapossák a kisembereket?

2013. jún. 28. 16:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%
17. vagyok: Ismerőseim se voltak. Mármint olyanok nem, akik bármiben tudtak / akartak segíteni. Lehetőségem se volt túl sok.
2013. júl. 13. 23:07
 22/23 anonim ***** válasza:
37%
Ez nem betegség, hanem irigység. Ha majd neked is lesz egy jó szakmád, akkor te is el fogod érni hogy jó autód és jó házad legyen. Addig tanulj, építgesd a kis karriered/kapcsolataid!:) Utálni fogsz engem is, de szerencsésnek mondhatom magam, mert igazán jómódú, tanult családba születtem. És édesapám nem maffiafőnök vagy strici, hanem profi informatikus. És ő is a nulláról kezdte el! Annyira nem szeretünk felvágni, de azért egy szép nagy autót választottunk. A biztonság, a kényelem és a dinamizmus volt az első. Egy Toyota Land Cruiser V8-at választottunk. Egyébként nem szabad rájuk irigynek lenni. Ők valamit elértek az életben ,és -legalábbis a többségük- megdolgoztak érte.
2013. júl. 29. 18:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekem egy feltűnő színű és makulátlan állapotú Porsche 911 Carrerám van. Nem a legújabb modell, de még a márkatársak körében is elismert.

Teljesen legálisan és mindenhol felvállalható módon jutottam hozzá, de nekem is nagy falat volt megvenni. Nálam nem sznobizmus, hanem gyermeki lelkesedéssel átszőtt hobbista megszállottság van, mint a legtöbb ilyen autó gazdájánál.

Az utakon előzékeny és udvarias vagyok, sohasem tahó, azokat nagyon utálom. Elengedem a gyalogosokat, sokszor át- vagy kiengedem a másik autóst, stb.

Annyi sznobéria, vagy inkább tartás van azért bennem, hogyha netán olyan emberrel találkoznék, aki frusztrált, irigy, rosszindulatú*, akkor az értésére adnám, hogy rohadtul nem érdekel a nyomorultsága. De hálistennek a barátaim és a kollégáim - még azok is, akiknek nem tellene ilyenre - elfogadják és megértenek engemet. A többi meg nem számít.

*pl nem is ismer engemet, nem ismeri az életutamat, a körülményeimet, stb, de fröcsög és szinte engem okol a saját nyomoráért, ezekre gondolok.

2023. aug. 29. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!