Ti is utáljátok és egyben irigykedtek a nagyon drága prémium és luxusautóval közlekedőkre?
nos a baj ott kezdődik, ha felmerül az, hogy rossz helyre született az aktuális kérdező. Ez igencsak megkeseríti a családi kapcsolatokat. Persze ezen lehet segíteni. Vagy belevágni haveri segítséggel egy jól fizető vállalkozásba, vagy két diploma, két-három nyelvismerettel.
Példul:villamosmérnök-angol/ kínai/orosz..
na, ott már látni a jobb kocsit..vagy pénzügy szak-angol/arab/kínai..akár Rolls is szóbajöhet..
a kisemberekkel nem is találkoznak.
Kedves kérdező!
Azt hiszem, hogy én vagyok számodra ezek alapján a megtestesült ellenség. Elmondanám, hogy nem tapostam el sem én, sem pedig a felmenőim senkit. A szüleim magas iskolai végzettséggel rendelkeznek, a dolgozóink becsületesen megvannak fizetve. Az igaz, hogy szeretem a luxust és élvezem is, de emellett amilyen sűrűn csak van alkalom, a barátaimmal, akik szintén gazdagok, gyűjtést szervezünk. Nem pénzgyűjtést, hanem mindenki átkutatja otthon a szekrényeit és ami van jó állapotban lévő ruhánk, de már nem használjuk, összeszedjük és a rászorulóknak adjuk.
Miért utálnám őket? Egy jól tanult, szorgalmas, jó munkával rendelkező ember megérdemel egy jó autót.
Persze néha irigy vagyok rájuk, de akkor arra gondolok, hogy ha majd elvégzem az MSc-t akkor kapok jó munkát és nekem is lesz jó autóm.
"Eltapossák a kisembereket?"
Senki nem tapossa el a kisembereket.
Senki nem tart fegyvert a kisember fejéhez hogy gyereket szüljön a semmibe és frusztráltan szar körülmények között éljen a gyereke.
"Persze, főleg mikor 18 év körüli gyereket látok 20-30 milliós autók kormánya mögött, azok aztán olyan marha sokat dolgoztak érte, persze. "
Nekik felelősségteljes szüleik vannak, akik tettek azért hogy a gyerekük jó körülmények között éljen.
Kérdező, te beteg vagy, már ne is haragudj. Ez a gyűlölködés tényleg beteges.
Én például 21 vagyok, nem születtem jó családba (mármint anyagilag), mégis havi 500 000 - 1 000 000 között keresek. Jó informatikus vagyok, saját vállalkozással. Semmit se toltak a seggem alá. 18 évesen még havi 30-40ezerből éltünk.
Az szép, gondolom volt olyan ismerősöd, lehetőséged. Nekem nincs semmi.
Am nem beteg vagyok csak csóró, ez az én bajom. ennyi
előző vagyok pont egy ugyan ilyennel jöttek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!