Ha van diák bérlet (BKV) akkor miért nincs diák büntetés?
Csak azért kérdezem, mert ma szuper igazságtalanul megbüntettek 16.000 ezer forintra..
De most aki itt pampog nekem hogy nem igazságtalan!
attól kérdezem hogy MI?!
a BKV minden apró része igazságtalan!
Az Akácfautcai szörnyetegektől kezdve, a jegyárakig!
AMÚGY tényleg!
a BKV-nak kéne fizetnie NEKÜNK hogy részeg csövesekkel utazunk!!
:D
ezt megpályázom! :D
Jarj gyalog, vagy rollerrel, vagy biciklivel. Nem kotelezo a bkv.
Eleg szar kornyeken lakhatsz, ahol ennyi csoves van, en amig bkvval jartam, evente egyster lattam a metron. Most autoval jarok dolgozni, a parkolotol egy trolimegallo a munkahelyem, es a trolin sem szoktam latni csovest.
Ha éhes vagy és nincs pénzed, akkor nem mehetsz be a boltba és lophatsz egy kiflit.
Ha felszállsz a BKV bármely járatára, és nincs jegyed, bérleted, ugyan úgy lopsz ,mint ha egy kiflit loptál volna.
Bármennyire is drága a bérlet, tudomásul kell venni, hogy még a felnőtt bérlet is államilag dotálva van, mert sajnos ilyen drága az utazás. Aki bliccel, az tolvaj. Az ő jegyét a többi állampolgárral fizettetik meg. Tehát nekem és másoknak kell az adómból megfizetni úgy, hogy én nem is utazok BKV-val. Valamelyik nap kérdezték, hogy miért lakoltatják ki az önkormányzati lakásból a lakókat. Azért, mert nem fizetnek. Ha nem fizetnek kevés lesz az a pénz, amiből a házat üzemeltetni lehet. Aki nem fizet, használja a szemétszállítást, a liftet és mást is. Azt a társasháznak ki kell fizetni. Hogyan? Hát úgy, hogy megemelik a rendesen fizetők közös költségét. Az igazságos? Nem, de még is meg kell tenni, mert a háznak működni kell. Ez van a közlekedéssel is. Érdekes, hogy aki saját házban lakik, az nem duzzog azért, mert a házra költeni kell. Aki meg saját kocsival jár, az csak annyit furikázik, amennyi benzinje van, és amíg javíttatni tudja az autóját, vagy maga javítja meg.
Te is megteheted, hogy kerékpárt vásárolsz, és azzal jársz suliba, ha nincs pénzed a bérletre.
Ne lopj!
Ok persze. lopás.
De Mondom! MINDEN hónapban megveszem a bérletet!
csak épp 2 napja járt le!!
DE amit a nem értek, az az hogy miért kell egy iskolába igyekvő, jól szituált, gyereket megbüntetni 16.000 EZER forintra, aki épp azért igyekszik hogy később felnőtt korára fellendítse Magyarországot?
ha nekik nem kellek akkor szivesen elhúzok innen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!