Megbüntethet-e ezért a kalauz?
Vonattal utazom hosszú távon (kb. 190 km), így a BKSZ bérlet nem érvényes, csak ha legfeljebb Ceglédig megyek.
Csalás-e az, és büntetik-e, ha két részletben veszem meg a jegyet, azaz BKSZ-szel megveszek egy jegyet Ceglédig, majd ugyanarra a vonatra Ceglédről Szegedre szóló jegyet is veszek mellé?
Nem bliccelni akarok, csak röhej ez a korlátozás a BKSZ bérletre, és igazságtalannak is tartom.
Szia!
Köszi a választ, annyit még, hogy milyen alapon van a büntetés, és hol lehet ezt a szabályzatot megtalálni? Nem kötekszem, csak tényleg szeretném tudni, mit szabad és mit nem.
Kétlem hogy beleköthetnének.
Veszel X megállótól Y megállóig egy jegyet, aztán Y-tól Z megállóig. Végig van jegyed, ahhoz meg hogy te mikor szálltál fel vagy mikor akarsz leszállni semmi közük(persze ha van jegyed, ami van)
Köszi, nekem is ez lenne a logikus! Csak pont az előbb olvastam, hogy valakinek azért kötöttek bele a jegyébe, mert annak ellenére, hogy volt Budapest Bérlete, nem fogadták el a vonaton, mert hogy tovább utazik.
Kicsit beparáztam, így inkább szeretnék biztosra menni, mert már semmin sem lepődnék meg a MÁV részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!