Aki agresszív az ellenőrrel, az megússza a büntetést?
Nap mint nap a Soroksári úton megyek bkv-val és mostanában ellepték ezt az útvonalat az ellenőrök. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy azokat (kivétel nélkül kisebbség), akik agresszívak, ordibálnak és fenyegetőznek az ellenőrökkel, elengedik, elnézik, hogy nincs jegyük, azok meg röhögnek, hogy milyen idézem: "csicska g...ci".
Mostmár ott tartunk, hogy büntetni sem lehet az agresszív állatiasan viselkedőket? Én meg utazgatok a 10,500 Ft-os bérletemmel a tömegnyomorban az igénytelen állatok között nulla színvonalas szolgáltatással...
bizonyos esetekben igaz, de olyan is van, hogy odébb viszik, és jól elverik
és utána megy az arcoskodás, meg feljelentés meg fókusz, hogy én semmit se csináltam, még bérletem is volt, a szemét ellenőrök meg megvertek
Pontosan - ha meg az ellenőr erősködne, akkor meg jönne a rasszistázás automatikusan. Attól még a rendőr is fél, mert hipp-hopp számon kéri az elöljárója, hogy miért jelentették fel egy héten alatt 4-en...
Én két évet BKV-ztam, hát voltak érdekes esetek, amik nem az egymás feltétel nélküli megértését hirdető politikai irányzatokhoz vittek közelebb...
Nálunk már rendőrökkel együtt megy a jegyellenőrzés is. Addig áll a villamos/busz, amíg a 3 ellenőr körbejár, a rendőrök lent várnak, és csak akkor indul tovább, mikor az ellenőr jelzett neki, hogy mehet...
Borsod, sorsod... :)
Szerintem a kérdező a 23-as járatot használja ;-)
Igen, én is láttam ilyet - többször is. Mondjuk nem mindig van arcoskodás, sokszor csak huza-vona. De a végeredmény ugyanaz: ingyen utazott az illető.
A közteresek meg szerintem csak dísznek vannak ott.
Más járatot is használok, ott is ugyanezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!