Miért érzek elemi gyűlöletet a nők iránt?
"de őket bezzeg nem lehet megbántani"
Te tuti nem nő vagy. Kamukérdés.
Általánosítasz és ez nem jó.
Férfiként mondom, hidd el a férfiak között sincsen olyan nagy összetartás, mi is tudunk szemetek lenni egymással, csak másképp-én nem mondjuk.
Én rengeteget köszönhetek nőknek, édesanyámnak, nővéremnek, barátnőimnek, munkatársaknak.
Gyűlöleted komplexusból ered, és félelemből. Sajnos magadnak kell változtatni, mivel több milliárd embert nem lehet utálni. Egyéneket nézz, ne nemeket...
Teljesen megértelek. Mi nők gyakran olyanok vagyunk, mint a viperák. Amikor még dolgoztam, olyan munkahelyet választottam direkt, ahol szinte kivétel nélkül férfiak dolgoztak együtt velem. Én voltam a szállítási osztályon a titkárnő, és nagyon jól éreztem magam ott. De az a három nőv, akik szintén ott voltak, mindig csak az irígykedés, meg a sutymortás ment. A képembe bűbájosak voltak, a hátam mögött meg kibeszéltek.
Figyusz! Azért nem minden nő ilyen ám! Vannak önzetlen, kedves, jóindulatú nők is.
Hm, bocs az offért.
De pont ma volt egy kérdés, ami alatt írta az illető, hogy férfiak között dolgozott és rosszabbak voltak, mint a pletykás vénasszonyok. Zárt helyen csak férfiakból álló társaság tagjai között is van feszültség, bizony.
Kérdezőnek: én is éreztem magam így, szabályszerűen féltem a nőktől, főleg, ha új társaságba mentem. A férfiak általában előbb befogadtak, de barátnőik valahogy...jaj, nem, ott az a "furcsa lány". :D
Egyetemi évek alatt is volt pár lány, aki pokollá akarta tenni az életemet. Nem voltam nekik szimpatikus első blikkre...Csak hát én meg nem tudok "játszmázni".
Lényegében belőlem "szuper-nőgyűlölő" válhatna, de azzal csak magamnak ártanék.
Szerintem próbálj óvatosabb lenni az emberekkel, ne "add" ki magad, akkor kevesebb csalódás érhet.
És ha úgy érzed lenéznek, gondolj arra, hogy neki is megvan a saját "nyomora", amiért így viselkedik.
Te, én ugyan úgy érzek nőként a nők iránt, mint amit te leírtál. A magam részéről azt hiszem, hogy főként a nőnemű "barátokkal" kapcsolatos nem éppen pozitív tapasztalataim vezettek idáig.
Meg ez a külsőségek kergetése, a körömmánia, meg sminkmánia, meg a sok ilyen jelegű baromság sem szimpatikus nekem a nőkben. Persze ez nem mindenkire jellemző. Csak a 90%ra :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!