Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az EMO-kat miért ítélik el az...

Az EMO-kat miért ítélik el az emberek?

Figyelt kérdés
én is emo vagyok

2013. jún. 8. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagy-nagy-nagy felnőttbaki, ha valaki tinédzsermúltával azt hiszi, hogy egy gyereknek/tininek nem lehetnek problémái, csakis egy felnőttnek. Mindenkinek minden korban - ismétlem: mindenkinek minden korban - az ő problémája a legnagyobb, és akárki kerülhet olyan helyzetbe, vagy érezheti úgy, hogy összeroppan a problémái alatt. Amikor ilyet látsz a környezetedben, nem lesajnálni kell, meg kiröhögni, hanem beszélgetni vele, megpróbálni megérteni, és ha lehet, segíteni neki.
2013. jún. 9. 23:57
 12/12 acelsziv ***** válasza:
nekem is voltak tiniproblémáim... De soha nem jutottam oda, hogy hosszú hajú denevérként a temetőben zokogjak. Mindig megtaláltam a megoldást.
2013. jún. 10. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!