stb-vel kapcsolatos, mindig azt írják az emberek, hogy undorító, ronda, régen volt divat(de akkor is ronda volt szerintük), fel nem vennék.
Pedig ezek a cipők sokkal kényelmesebbek, mint a magassarkú vagy épp lapos talpú cipők. Nem tudom megérteni, mitől olyan ronda az emberek szemében.(nekem tetszenek)
Az emberek nagy részének az tetszik amit a képükbe tol a média. Az pedig nem ez. Nekem mondjuk tetszik az ilyesmi mert sokkal egyedibb mint a boltban kapható cipők.
2013. máj. 16. 20:48
2/9 anonim válasza:
Az ízlésen nem lehet vitatkozni. Nem is érdemes. Mindenkinek más tetszik és ez így van jól. Neked például tetszenek ezek a cipők, és ezzel nincs is semmi baj. Nekem pedig nem. Szerintem ugyanis még a legszebb női lábat is eltorzítják. De ez az én véleményem.
2013. máj. 16. 20:50
3/9 anonim válasza:
Nekem azért nem tetszik, mert olyan nagy és bumszli.
2013. máj. 16. 21:25
4/9 anonim válasza:
Nekem egyrészt azért nem tetszik mert olyan ormótlan.
Másrészből ez full csalás. Mer ez nem is magassarkú cipő,hanem egy plusz 5-10 centi. Ha felveszel egy magassarkút azon legalább látszik,hogy az magassarkú ez meg olyan mintha azért vennék fel,hogy magassbak legyenek.
Meg nekem olyan gésás
2013. máj. 16. 22:03
5/9 anonim válasza:
A hagyományos magassarkú szép és nőies, de ezek az ormótlan valamik elég visszataszítóak nekem, bocs. Mondjuk én elég konzervatív vagyok ilyen téren.
2013. máj. 16. 22:35
6/9 anonim válasza:
Számomra furcsa, ha magassarkú/lapostalpú keveréket akarok akkor arra ott az éktalpú.
Ezek ormótlanok, egy lekerekített téglára emlékeztetnek.
Egy ilyet viszont bevállalnék: [link] valamiért nem olyan "creepy" mint a nagypapa cipőkre hajazó társa.
2013. máj. 17. 01:38
7/9 anonim válasza:
Személy szerint a legszerencsésebb kinézetű darabokat is maximum aranyosnak tudnám nevezni.
De az igazság az, hogy a legtöbb ilyen magastalpú cipő egyszerűen értelmetlen. Nem tudom őket hova tenni. Ez csak magasabbá varázsolja az embereket, de nem csinosak ezek a cipők, és a lábat sem formálják. Ha valahova "kell" a magassarkú, nem tudod ezzel a fazonnal kicserélni.
2013. máj. 17. 08:52
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom csupán, hogy rengetegen hangot is adnak a nemtetszésüknek. Én például nem tudok magassarkút hordani, mert baj van a lábfejemmel, és nagyon fáj. Ezekben nagyon kényelmes, szerintem jól is néz ki, mondjuk nagyon szeretem a japán divatot, (egyik kérdező,japán, ezért emlékeztethet a gésák lábbelijére) amit a legtöbb ember "utál". Legalábbis nem képesek befogadni.
2013. máj. 17. 14:35
9/9 anonim válasza:
Nekem is tetszenek ezek a cipők. Azért fikázza mindenki az ilyesmit, mert most nagyon dívik ez a "leszólok mindent, ami szokatlan" - dolog. Hordd azt, ami neked tetszik és amiben kényelmesen érzed magad. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!