Egy 13 éves kislánykának lehet a koránál sokkal de sokkal érettebb gondolkodása?
Szóval, 13 vagyok és sokkal érettebbnek érzem magam.Másik is megjegyezték már ezt a jelzőt felém.
Esetleg tehettek fel kérdéseket satöbbi...

Előző, leb*lfaszozol valakit meg szellemi fogyatékosnak feltételezed, aztán még fenn vagy akadva az általánosításon?
Az 56%-os válaszolónak tényleg igaza lett. Már is sikerült lejáratnod magad...

26.Az a probléma, hogy én csak őt véleményeztem a hozzászólása meg az általánosítása alapján, senki mást.
Szerintem akkor már inkább te járatod le magadat, ha egyetértesz azzal a kijelentésével, amit minden 13 évesről írt. Nekem is van hasonló korú lányom,és igenis felháborítónak tartom amit ír látatlanban. Ennyi erővel lehetne írni azt is, hogy az 50-es korosztály trottyos. Ugyanolyan pofátlanság lenne mint a 13ról a véleménye...

#27: nem tudom min vagy fennakadva, egyáltalán nem általánosítottam csak talán neked tűnt annak. Én csak a kérdezőről írtam le a véleményem a kommentjei és viselkedése alapján. És már nehogy neked álljon följebb mikor te bal....ozól meg fogyi-nak elhordasz engem csak azért mert le mertem írni a véleményem a kérdezőről mikor egyáltalán nem veszek egy kalap alá minden fiatalt, ilyesmit sehol meg sem említettem...
Elismerem és tudom hogy vannak a koruknál érettebb gondolkodású gyerekek akár 13 évesek is, és azt is hogy nem minden fiatal βunkó. Viszont még itt is vannak akik azt hiszik magukról hogy érettebbek az átlagnál, persze hogy egyetértenek a kérdezővel, és ezt elhiszik, makacsul ragaszkodnak az igazukhoz, és ezt a kérdezőnél is észrevettem hogy ő meg van győződve igazáról, mikor egy olyan kérdést tett fel amire igen VAGY nem választ lehet adni de aki nemet mondd az nem igaz mert ő biztos benne hogy ő érettebb. Kérdem én, akkor miért rakta fel a kérdést, nem másért mert dícséreteket akart hallani, vagy a saját igazát visszahallani vagy mittomén mit. Még az is lehet hogy tényleg a kortársaihoz képest fejlettebb valamennyivel (bár ezt nagyon kétlem) de szerintem akkor is beképzelt (lehet hogy pont emiatt) és kész.
Nem állt módomban megsérteni, ha valahol olyasmit ítalm volna de nagyon felhúztál ezzel a fogyizással mikor semmi alapja nincs hogy ezt feltételezd rólam (lehet hogy az is vagyok, de ezt te nem tudhatod :).). Lehetőleg ne válaszolj erre, számomra a téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!