Egy 13 éves kislánykának lehet a koránál sokkal de sokkal érettebb gondolkodása?
Szóval, 13 vagyok és sokkal érettebbnek érzem magam.Másik is megjegyezték már ezt a jelzőt felém.
Esetleg tehettek fel kérdéseket satöbbi...
13 évesen én is ezt hittem aztán így utólag nagyon nem...
Azt hiszed érted az világot és mindent tudsz róla, pedig 0 tapasztalatod van.
Például 13 évesen úgy voltam vele, hogy keresek egy lányt akinek a legfontosabb a belső tulajdonsága, és én bizony sosem fogok a külsőségekre menni.
Aztán mégis, lehetőségem volt rá és ki is használtam, mit érnek az érvek a cicik ellen?
13 évesen pont ugyanígy éreztem magam, pont erről beszélgettünk a barátnőmmel, hogy soha az életben nem éreztük magunkat annyira érettnek, komolynak és felnőtt nőnek, mint 13-14 évesen.
Aztán utána jöttünk rá, hogy mekkora hülyeség is volt..
Úgyhogy kérdeznék ha már felajánlottad: Miért nem mész már aludni este 11-kor???? 13 éves tini vagy, holnap suli, menj aludni.
Hogy a Mátrix c. filmből idézzek: "Emberek milliárdjai élik le az életüket öntudatlanul."
Nos, én 32 évesen ébredtem öntudatra, addig tulajdonképpen (bár az IQ-m mindig is átlag feletti volt) csak vegetáltam. Na jó, sok szempontból kilógtam a sorból, most meg még jobban, de 13 évesen nem voltam érettebb a kortársaimnál, legalábbis nem éreztem úgy. Lehetsz Te is okosabb, komolyabb a többi 13 évesnél, de az igazi érettséghez még idő kell. Szerintem. De ha már így gondolkodsz, akkor jó úton jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!