Egy 13 éves kislánykának lehet a koránál sokkal de sokkal érettebb gondolkodása?
Szóval, 13 vagyok és sokkal érettebbnek érzem magam.Másik is megjegyezték már ezt a jelzőt felém.
Esetleg tehettek fel kérdéseket satöbbi...
Az igaz, hogy sokan így érzik, de szerintem előfordulhat.
Én is érettebbnek éreztem magam 13 évesen a kortársaimnál, és még mindig ezt gondolom.
Bár az akkori önmagam össze sem hasonlítható a mostanival, mivel rengeteget fejlődtem, tapasztaltam azóta, még mindig azt mondom, hogy igen is, mindig is érettebb voltam a koromnál kicsiként. Akkor mindig azt gondoltam, hogy már mennyire várom, hogy legalább 18 évesek meglegyünk, mert akkor végre már az osztály is megkomolyodik.
Nem azt mondom, hogy egy átlagos 18 éves annyira érett lenne, de sokkal jobb lett, mert most már a kortársaimmal is el tudok beszélgetni, míg 13 évesen idősebbek társaságát kellett keresnem. Mondjuk a legjobb barátaim most is idősebbek 5 évvel nálam.
17/L
Tudom hogy minden 13 éves nagymenőzik meg stb de én enm ilyen vagyok...
Megértelek titeket és akkor nem érettebb hanem komolyabb vagyok mert valamiben biztos h kilógok a sorból a többiektől.
Nem kell lenézni meg hülyének nézni minden 13 évest.
15. Nem fogják megérteni, hidd el.
Az én esetemben viszont NEM nekik lett igazuk.
"Tudom hogy minden 13 éves nagymenőzik meg stb de én enm ilyen vagyok..."
Mi is voltunk 13 évesek.... mi is mondtuk ugyanezt...
és mi is fel voltunk háborodva, hogy a felnőttek ezt nem veszik komolyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!