Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 13 éves kislánykának...

Egy 13 éves kislánykának lehet a koránál sokkal de sokkal érettebb gondolkodása?

Figyelt kérdés

Szóval, 13 vagyok és sokkal érettebbnek érzem magam.Másik is megjegyezték már ezt a jelzőt felém.

Esetleg tehettek fel kérdéseket satöbbi...

2013. máj. 29. 22:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
akinek kemény élete van-volt azt az élet megedzi és érettebb lesz a kortársainál-nekem is korán kellett felnőnöm, mert anyu dolgozott és én egyedül mentem haza az oviból. később mikor sulis lettem elsős már vittem az öcsémet oviba reggel. Boltba már 3 évesen átmehettem (igaz az szembe volt- cetlivel a kezembe). Én jobban féltem a gyerekeim próbáltam az elején burokba nevelni őket, de a 8 évesem így is igen komoly érett gondolkodású rá is sok mindenben lehet számítani ha a húgára kell pl. vigyázni..És az életről is többet sejt
2013. máj. 30. 00:39
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj a korodnál sokkal de sokkal érettebb lenni. Persze jól hangzik, ha ezt mondják valakire, de butaság. Mikor legyen az ember 13 éves, ha nem 13 évesen? 15, 17, 23, 43 is leszel még, marhára ráérsz komoly és felnőtt lenni. Sőt, még sok is lesz, aztán győzz lélekben egy kicsit 13 lenni, hogy ne legyen túl unalmas a felnőttkor.
2013. máj. 30. 00:52
 13/29 anonim ***** válasza:
50%

Az igaz, hogy sokan így érzik, de szerintem előfordulhat.

Én is érettebbnek éreztem magam 13 évesen a kortársaimnál, és még mindig ezt gondolom.

Bár az akkori önmagam össze sem hasonlítható a mostanival, mivel rengeteget fejlődtem, tapasztaltam azóta, még mindig azt mondom, hogy igen is, mindig is érettebb voltam a koromnál kicsiként. Akkor mindig azt gondoltam, hogy már mennyire várom, hogy legalább 18 évesek meglegyünk, mert akkor végre már az osztály is megkomolyodik.

Nem azt mondom, hogy egy átlagos 18 éves annyira érett lenne, de sokkal jobb lett, mert most már a kortársaimmal is el tudok beszélgetni, míg 13 évesen idősebbek társaságát kellett keresnem. Mondjuk a legjobb barátaim most is idősebbek 5 évvel nálam.

17/L

2013. máj. 30. 17:22
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig úgy érzem, hogy okosabb vagyok az átlagnál.19 vagyok. :D Aztán ez vagy igaz, vagy csak én vagyok egy beképzelt idióta..
2013. máj. 30. 17:32
 15/29 A kérdező kommentje:

Tudom hogy minden 13 éves nagymenőzik meg stb de én enm ilyen vagyok...

Megértelek titeket és akkor nem érettebb hanem komolyabb vagyok mert valamiben biztos h kilógok a sorból a többiektől.

Nem kell lenézni meg hülyének nézni minden 13 évest.

2013. máj. 30. 18:33
 16/29 anonim ***** válasza:

15. Nem fogják megérteni, hidd el.

Az én esetemben viszont NEM nekik lett igazuk.

2013. máj. 30. 18:38
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudod rengeteg ilyen kérdést láttam már hogy hasonló korodbeliek ilyen kérdéseket tesznek fel, és itt várnak megerősítést. Ha annyira érett lennél szerintem akkor nem itt próbálnál bizonyságot szerezni róla. De ha te ettől éjjel jobbat alszol, akkor higgy magadról amit akarsz.
2013. máj. 30. 18:48
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom hogy minden 13 éves nagymenőzik meg stb de én enm ilyen vagyok..."

Mi is voltunk 13 évesek.... mi is mondtuk ugyanezt...

és mi is fel voltunk háborodva, hogy a felnőttek ezt nem veszik komolyan....

2013. máj. 30. 19:03
 19/29 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok felháborodva meg nem hisztizek csak szimplán megkérdeztem hogy lehetek-e érettebb vagy SEM! nem a nyafogásotokra voltam kiváncsi!
2013. máj. 30. 19:16
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki sokkal érettebbnek gondolja magát a koránál, legalább a nyafogás fogalmával tisztába lehetne. Azért meg nem a válaszolókat kell szidni, mert a gyerekes képzelgéseid süket fülekre találnak...
2013. máj. 30. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!