Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érdemes olyantól bocsánatot...

Érdemes olyantól bocsánatot kérni, aki ezt felhasználná arra, hogy...?

Figyelt kérdés

A saját részét is rád testálja, tehát vidd el a balhét helyette is, vagy a saját részét meg sem vizsgálja, hogy neki miben volt része, csak rólad és a te bűnösségedről van szó, kioktat, odadörgöli minden sérelmét stb.

Én a saját lelkiismeretem nyugodtságáért kernék bocsánatot, mert tudom nekem miben volt részem, de azt is, hogy a másiknak miben volt része.

Csak tapasztalat alapján ez a lelkiismeretességem ki van használva arra, hogy bebizonyítsák, hogy az egész és minden is tőlem indult ki, csak én vagyok minden baj okozója, tehát ha bocsánatot kérek, akkor a másik (sajnos) úgy látja, hogy ezt még be is ismerem.

Adjam alá a lovat, csak hogy nekem tiszta legyen a lelkiismeretem?

ma 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ilyet le kell szarni
ma 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szubjektív. Olyanért ne kérj bocsánatot ami nem a te hibád volt. Ha hibás vagy, akkor csak azt emeld ki amiben tényleg hibáztál, és ne mindent vállalj magadra a békesség érdekében.

Amit leírtál az tipikus bűnbak keresés, még azt is odadörgöli amit ő csinált rosszul, minden csak a másik hibája.

Ha ez párkapcsolat, akkor semmi értelme benne maradni, folytatni. Csak téged tesz tönkre.

ma 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Már most a másikat hibáztatod, hogy majd ő hogy fog reagálni. Ha szemét voltál vele kérj bocsánatot, ha van gerinced. Ha nincs, hagyd békén.
ma 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:
A szerencsétlen illető még semmit nem csinált, még te sem kértél bocsánatot, de már lehordod mindennek, hogy majd kioktat, meg felhasználná valamire. Amit leírtál kb olyan, hogy dühös vagy rá és alig várod, hogy Ő bocsánatot kérjen tőled. Azt meg nem tudhatod, hogy a másiknak miben volt része és mit érzett.
ma 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!