Hogy törlődhetett ez az időszak az emlékeimből? (Kicsit hosszú)
Figyelt kérdés
Volt egy időszak még kb.15 éves koromban amikor több féle felhasználónevem volt és ahogy most nézegettem őket, mind egyediek és ötletesek voltak. Akkoriban nem izgatott az, hogy hamis nevet adtam magamnak pl.Vera, Nancy..., teljesen random képeket állítottam be profilképnek pl.egyik egy kék állatszőrt ábrázol, máskor azért igazodtam a nevemhez és szerkesztettem pl.dalmatafence volt a név akkor egy dalmata kutya és egy kerítés volt a képem. Nagyon laza voltam ezekben, nem úgy mint most. És nagyon sok fehasználóm volt mivel akkor csak 1 vagy 2 weboldalt használtam és szerettem azokat szerkesztgetni, képekkel, weboldal díszítő elemekkel stb...Azt vettem észre, hogy akkoriban nagyon kreatív voltam és nem függtem ennyire bizonyos dolgokhoz. Mostanában főleg az OCD-m miatt ami akkor valószínűleg nem volt még, nagyon ügyelek arra, hogy mindenképp olyan nevem legyen ami köthető általam kedvelt dolgokhoz pl.évszakok, virágok és mindenképp kell benne lennie egy adott számnak ami régebben nem zavart, hogy nem volt benne. Már nem díszem nagyon az oldalaimat, egyszerűen csak úgy vannak. Pedig jó lenne újra átélni az oldal szerkesztéses mániámat :D. Meg azóta történt egy és más, hogy úgy döntöttem, próbálok anonim maradni mindenhol és csak privát böngészésre használi a useremet. Egyedül a twitter az ahol likeolok dolgokat, mert ott nem látja senki azokat. Hogy törlődhetett ez az időszak az életemből, hogy egy foszlány se maradt meg csak most, hogy valami miatt hirtelen eszembe jutottak? Hogy lehetnék ismét olyan laza és kreatív felhasználónevekkel mint régen?. Mint említettem régen csak 1-2 oldalhoz használtam de ma már sokhoz használok egyet és ezért is fontos lett, hogy tökéletes legyen, ne legyen foglalt stb...Régen olyan neveket alkottam amiket ma már nem is tudnék, magyar és angol szavakból alkottam új szót meg minden...Ma már inkább csak angol szavakat használok illetve egyszer próbáltam magyar nevet kitalálni de fura volt így maradtam az angolnál. Akkoriban nem ismertem a gyakorikerdesek, így nem voltam itt tag.tegnap 19:42
1/1 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy akkoriban nagyon sokat használtam a nancy álnevet, nem tudom miért de sok felhasználómon láttam ezt a nevet. :D. Fura. Még ma is szeretem ezt a nevet, de megmertem volna esküdni, hogy nem véletlen hogy pont ezt a nevet és régen is láttam már valahol de nem emlékeztem.
tegnap 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!