Általában miért néznek ferde szemmel azokra, akik rövid munkanélküli időszak alatt nem hagyják el magukat?
Volt egy toxikus munkahelyem, ahol felmondtam.Viszont nem volt még másik állás.
Azt a 3 hónap segélyt ki is használtam, hiszen azért fizettem be adókként.
Természetesen találtam állást hamar, viszont a belépést az új helyre úgy időzítettem,hogy pont lemenjen a 3 hónap.
Az alatt a 3 hónap alatt is rendszeresen ettem étteremben, mentem barátnőkkel koktélozni, borkóstolóra.
Több családtag, ismerős meg kvázi megrökönyödött,hogy mit képzelek magamról, munkanélküli vagyok.Mondom, és?
Be kellene zárni magamat a lakásba,szőrt növeszteni a lábamon, nemi szervemen, hajamat lenőve hagyni (spórolásból)?
Ha a pokolba kerülnék, akkor sem lennék igénytelen.
1#
De, azt a 3 hónapnyi segélyt, a dolgozók befizetik az adójukkal.
3#
Tartottam egy kis szünetet.Azon a munkahelyen teljesen kiégtem.
Elmentem különböző masszázsokra, jógázni.1 hétre Spanyolországa.Kellett a szellemi felfrissülés, pihenés.
3-as. És mégis mi közük van hozzá másoknak? Én azon rökönyödök meg, hogy akinek rendes bevétele van, annak pénze nincs. Mégse írom ki sehová.
Attól még lehet pénze.
Én nagyon örülök, hogy van, aki ezt megteheti, nem csak béget a sorban.
5#
De, ez miért probléma?
Jogosult voltam rá.Ami meg jár, az jár, befizettem érte az adót.
Én alapvetően olyan ember vagyok, aki mindent kihasznál, akár vállalati képzésekről, juttatásokról van szó, akár az államról.
A 12 állami egyetemi félévemet is elhasználtam.Lett belőle 3 diplomám.
Ne törődj velük!
Én sokat örököltem, bérbe vannak adva ingatlanaim, de adtam is el 2-t. Millióim vannak. Nem bírják megemészteni, hogy hol dolgozom, hol itthon vagyok hónapokig. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!