Általában miért néznek ferde szemmel azokra, akik rövid munkanélküli időszak alatt nem hagyják el magukat?
Figyelt kérdés
Volt egy toxikus munkahelyem, ahol felmondtam.Viszont nem volt még másik állás.
Azt a 3 hónap segélyt ki is használtam, hiszen azért fizettem be adókként.
Természetesen találtam állást hamar, viszont a belépést az új helyre úgy időzítettem,hogy pont lemenjen a 3 hónap.
Az alatt a 3 hónap alatt is rendszeresen ettem étteremben, mentem barátnőkkel koktélozni, borkóstolóra.
Több családtag, ismerős meg kvázi megrökönyödött,hogy mit képzelek magamról, munkanélküli vagyok.Mondom, és?
Be kellene zárni magamat a lakásba,szőrt növeszteni a lábamon, nemi szervemen, hajamat lenőve hagyni (spórolásból)?
Ha a pokolba kerülnék, akkor sem lennék igénytelen.
ápr. 28. 13:34
11/14 anonim válasza:
Én inkább abban látom a problémát, hogy nagyon sokan olyanbdolgokba belepofáznak amihez semmi közük nincsen. Ha neked belefért ez akkor örülj neki.
12/14 anonim válasza:
3 honap segélypénzből éltél,ettél,rezsi stb plusz még szórakozásra is elment egy csomo pénz,még végtelenül se pénzelt valami chad pasi,cumizásért cserébe
13/14 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a b***zik meg a vegánok. Nem kell a homlokodra tetováltatni, nem kell 5 percenként hangoztatni. Ki hogy néz rád, ha elvileg senki kívülálló nem tud róla?
14/14 anonim válasza:
Senkinek semmi köze hozzá mire költöd a pénzt. Idióták. Utálom az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!