Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnál másképp mostantó...

Mit csinálnál másképp mostantól ha nyernél 25-50-100-200 millió forintot? A külön az érdekel az hogy mi az amit ugyanúgy másképp tennél mi az amit pedig az összegtől függően változóan másképp tennél és mi az amit nem tennél másképp?

Figyelt kérdés
ma 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Megvan álmaim tanyàja..azt fejleszteném belőle...

Már 5millio is nagyon jól jönne..

ma 15:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Hogyé adsz egy disznót?
ma 15:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem figyeltek elég jól, válaszolók. A kérdés nagyon trükkösen lett megfogalmazva, ti pedig felültetek a trükknek.

25-50-100-200 millió egyenlő mínusz 330 millió. Én nem vagyok abban a helyzetben, hogy elveszítsek 330 milliót.

XD

ma 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Abban lenne más hogy lenne házam és némi befektetésem. Más nem változna.

#5 voltam

ma 15:48
 15/18 A kérdező kommentje:
13 jaj
ma 15:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Kivásárolnám a szabadságomat.

A mai helyzetemben még vagy 2-3 év kell. Így ha lenne akár 20 vagy 50 millióm, már ma szabad lehetnék.

ma 15:51
 17/18 anonim ***** válasza:

50 millióból már simán meg lehet élni.

2 lakást tudsz belőle venni, kb 200 ezer bejön belőle.

Van, aki ennyiért dolgozik.

100, 200 milliónál meg már minőségi életet lehet élni.

ma 17:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Vennék luxusvillát, igazi aranyékszereket. Sok tetkot csináltatnék. Elköltöznék valami meleg helyre ahol egész nap süttetném a hasam a napon és koktélokat szürcsőlnék. Bulikba járnék, bárokba. Nem dolgoznék legalábbis amig van pénzem addig tuti nem! Bárkit lefizetnék hogy megcsinálja azt nekem amit én magamtól sajnos nem tudok megcsinálni.
ma 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!