Ha külföldre utaztok, akkor szégyellitek felvállalni, hogy magyarok vagytok?

Malajziaban egy helyi kinai bacsi megkerdezte, honnan valosi vagyok. Mondtam, hogy Hungary. Erre visszakerdezett, hogy nem nektek volt az a hazudos miniszteretek, aki hazudott reggel meg este.
Masik sztori:
2016 kornyeken meg a bossku idejeben bevezettek az AFA-t nagy csindadrattaval. Kemeny 6%-ot. Bele is bukott az UMNO az utana kovetkezo valasztason, es takarodhatott ellenzekbe 60 ev kormanyzas utan. Es ugye ment a nagy kampany, hogy a vilag orszagaiban mennyi az AFA. Aztan amikor megkerdeztek, hogy honnan valosi vagyok, akkor GST dua puluh tujuh peratus volt az auto-reply.
40F truecel

Nem. Elég erős akcentusom van angolul, szóval akit érdekel, az meg fogja kérdezni, hogy honnan jöttem. Még soha nem ért semmi hátrány amiatt, hogy elmondtam, hogy magyar vagyok, a legrosszabb, amit kaptam, azok a hungry-s viccek. A többség kedves volt, érdeklődött, hogy miért pont oda mentem, vagy a kultúránkról kérdezett valamit, vagy volt már Magyarországon és elmondta, hogy mit szeretett, vagy nem szeretett, vagy elmondta, hogy neki a dédnagyanyja félig magyar volt.
Viszont találkoztam már hazánk fiaival külföldön olyan helyzetben, ahol úgy voltam vele, hogy én most meg nem szólalok magyarul, és ezeket nem vállalom a mieinknek. Például mikor békésen sétáltam Koppenhágában a főpályaudvar melletti utcában, arra gondolva, hogy ez az egész egy nagy biciklitároló, de legalább nekik vannak nyilvános wc-ik, amikhez mindjárt eljutok, és megcsapta a fülemet a k*rva szó. Magamban fohászkodtam, hogy könyörgöm, legyenek lengyelek, de nem, közelebb érve tisztán kivehetően büdös k*rvának hivta a kedvesét az úriember, meg még válogatott szidalmakat vágott a fejéhez nyilvánosan, amire minden járókelő felfigyelt, ezek a mieink voltak. Hát, ott nem reklámoztam nagyon, hogy egy nemzetiségbe tartozunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!