Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha külföldre utaztok, akkor...

Ha külföldre utaztok, akkor szégyellitek felvállalni, hogy magyarok vagytok?

Figyelt kérdés
ma 06:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%
Külföldön élek, nem szégyellem, mivel tudják, hogy nem miattam fos az ország. :D Én az áldozat vagyok, akinek menekülnie kellett.
ma 06:41
 2/19 anonim ***** válasza:
9%
Hál isten nem vagyok m
ma 06:44
 3/19 anonim ***** válasza:
25%
Én belföldön is.
ma 06:54
 4/19 anonim ***** válasza:
25%
Eléggé
ma 07:04
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
Még mindig jobb, mintha cigány lennék.
ma 07:05
 6/19 anonim válasza:
12%
Én azt szoktam mondani, hogy román vagyok. Vagy csak annyit, hogy Budapest. Esetleg Bukarestet mondok. De azt semmiképp, hogy magyar.
ma 07:07
 7/19 anonim ***** válasza:
46%
Itthon jobban szégyenlem
ma 07:21
 8/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem, miért tenném?
ma 07:22
 9/19 A kérdező kommentje:

Mert redditen azt szokták írni a külföldiek (nyugat eu-s állampolgárok), ha szóba kerül Magyarország, hogy "fuck hungary" meg hasonlók.

Akkor a magyarok pedig azt szokták írni, hogy szégyellik a magyarságukat.

Ezek a kommentek mindig nagyon fel vannak pontozva, nem csak pár embernek ez a véleménye.

ma 07:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem szégyelltem és még soha nem kerültem kellemetlen helyzetbe miatta. Kb húsz különböző nemzetiségű emberrel dolgozom minden évben, senkinek nem volt konfliktusa a származása miatt. Szó szerint senkinek, pedig nagyon vegyesen vagyunk. Turistaként keleten mindig örültek nekem, nyugaton senkit nem érdekelt, honnan jövök. Intelligencia kérdése meg viselkedésé.
ma 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!