Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek akik nem...

Azok az emberek akik nem szégyellik, hogy befinganak mások előtt, azokat így nevelték vagy ennyire bunkók?

Figyelt kérdés

Reggel suliba most hogy messzebb költöztünk, kénytelen vagyok busszal menni. 4 srác ült előttem ahol ilyen szembe is van szék és előre is 2-2. Az egyik hangosan befingott és röhögtek, ráadásul büdös volt és a másik röhögve befogott orral nyitotta az ablakot erőlködve, nagy nehezen sikerült elhúznia.

Az egyik hátra nézett, hogy ülök mögöttük és röhögtek, hogy ennek nincs szaglása vagy szereti a fingszagot.

Egyszerűen egyedül ott nem akartam feltűnő lenni, bár volt más is a buszon, de még nem sokan, mert elég korán megyek, hogy időbe beérjek.

Persze megjegyeztem magamban, hogy ekkora bunkó állatot még nem láttam és még rondák is voltak.

Nálunk ez családon belül sem megszokott, hogy finguk egymás előtt. Apukámnál előfordult, hogy hatalmasat fingott, de nem tudta, hogy ott vagyok az előszobában éppen, ő meg a nagy szobában és közben evett is. Igaz az vicces volt, mert messze voltam ahhoz, hogy a büdöset megérezzem amennyiben büdös volt. Suliban is vannak ilyen idióta pasik, akik ezzel azt hiszik viccesek, pedig szerintem nagyon gáz!

Ti mit gondoltok erről? 16/L

2023. szept. 28. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Akik nem szégyenlik hogy befinganak, előbb utóbb kifinganak! :)
2023. szept. 28. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
44%

Sose értettem, hogy miért kell ennyire felfújni egy természetes és szükséges folyamatot.

Ha kifújom a levegőt, azért is csendben el kellene bújjak valahova, hogy más nehogy megérezze a szén-dioxidot, amit kilélegzek, addig meg persze tartsak vissza mindent, vagy azt már szabad?

2023. szept. 28. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
28%

#2 [link]

Innen tetszik írni?

Mi itt a valamennyire fejlett, valamennyire civilizált világban inkább nem szagolgatjuk egymás bélgázának a szagát. Ha kicsuszik akkor kicsuszik, de azért a levegővételhez ne hasonlítsuk.

A kérdésre: ilyen vagy szó szerinti mocskos proli, aki még ha akarná se lenne képes felfogni hogy mik az emberi viselkedés alapvető szabályai - vagy pedig a fejében ő a világ közepe, neki mindent szabad, ha befingik a buszba egy tucat ember közé az vicces, kit érdekel, hogy mások hogy élik ezt meg. Számára csak a saját perspektívája létezik.

Más alternatíva nincs nagyon, pláne hogy még kuncogott is egy sort az illető.

2023. szept. 28. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Más ember elhasznált levegőjét szívni egy fél órás busz út alatt pont hogy károsabb, mint egy néha napján elengedett fing, csak szólok.

Bár gondolom, az téged nem érdekel, a lényeg, hogy legyen valami ami neked nem tetszik, hogy hőböröghess rajta.

2023. szept. 28. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi tanórán csináltuk ezt anno. Sírva visitottunk a röhögéstől, ha megfelelő volt a hanghatás és az ütemezés.
2023. szept. 29. 00:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Pont az, hogy nem fújtam fel akkor és ott, csak magamban mondtam, hogy bunkó idióta. Nem is ismertem őket, ők másik suliba járnak, nem ott szálltak le ahol én, mert én hamarabb szálltam le.

Így magamban viszont elgondolkodtat, hogy miből gondolják ezt egyesek, hogy ez vicces és poénos és tényleg ennyire hülyék vagy csak otthon is náluk ez a "normális". Következőnek az is természetes lesz ha letolja és oda csinál a busz közepére?

2023. szept. 29. 00:29
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

"Következőnek az is természetes lesz ha letolja és oda csinál a busz közepére?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1241..

Eltaláltad, ezeknek még az is természetes. A nyilvános hugyozást is mentegetik, hiszen mit lehet tenni, a testi funkciónak azonnal engedelmeskedni kell, nem lehet pár percig visszatartani, amíg találsz egy vécét. Az hogy valaki nem tartja vissza a fingást egy zárt helyen más emberek között alap, sőt, oda üríthetsz ahova akarsz, akkor amikor akarsz. Nem véletlenül származunk a majmoktól, nem?

2023. szept. 29. 00:51
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Van olyan, hogy kicsúszik véletlenül nem lehet mindig vissza tartani emberek vagyunk.Van amikor véletlenül befosik az ember. Nyilván biztos azt is direkt csinálja nem?A röhögés meg a kínos szitu terelése. Ha bénázok vagy kínos szitu van én is röhögök, így oldom a feszt. Természetes emberi reakciók..
2023. szept. 29. 07:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem, mert a magyarok többsége egyszerű proli: nagyszájú, de meglehetősen igénytelen és egyszerű emberek. A legnagyobb baj, hogy sokan még felnőtt korban is viccesnek találják.

Ez van a magyar egy borzasztóan elmaradott népség.

2023. nov. 27. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!