Ha külföldre utaztok, akkor szégyellitek felvállalni, hogy magyarok vagytok?

Gondolom, akkor benned már felmerült, hogy szégyelni kellene a magyarságodat.
Egész pontosan, milyen dolgot kelle szégyelned ?

Alapesetben nem hirdetem, hogy magyar vagyok, a magyarok jelenlegi megítélése elég negatív külföldön. Viszont ha rákérdeznek, nem tagadom le, mire eljut olyan szintre egy ismerettség, hogy megkérdezzék, addigra kiderül, hogy én nem az a kategória vagyok.
De pozitívnak nem tartom, semmilyen értelemben, mert nincs miért

Egyáltalán nem szégyellem, az hogy a kormány mit csinál nem az én hibám, és nem is vagyok okozója a negatív sztereotípiának.
Tapasztaltam olyat, hogy csúnyán néztek, mert magyar vagyok, de kb 3 perc beszélgetés után megfordult ez, és már arról kérdezett az illető, hogy általában szerintem milyenek a magyarok, figyelt a válaszomra. Utána megköszönte, azt mondta, hogy szuper, hogy konkrét embertől kapott véleményt és tapasztalatot, mert ez hitelesebb, mint amiket az internet vagy a tévé állít.
A buta ember elhisz mindent, az értelmes kérdez, utánajár. És ez a világon mindenhol így van.
Nagyon sok téves képzetünk van nekünk is több országról, mert ezek a hírek jutnak el ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!