Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha külföldre utaztok, akkor...

Ha külföldre utaztok, akkor szégyellitek felvállalni, hogy magyarok vagytok?

Figyelt kérdés
ma 06:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
Le lehet pontozni, de én is szégyellném, ha külföldre mennék.
ma 07:51
 12/24 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
67%

Gondolom, akkor benned már felmerült, hogy szégyelni kellene a magyarságodat.

Egész pontosan, milyen dolgot kelle szégyelned ?

ma 07:53
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
És miből derül ki külföldön, hogy magyarok vagytok? Én nem tudom megállapítani, ki honnan jön.
ma 08:04
 14/24 anonim ***** válasza:
52%

Alapesetben nem hirdetem, hogy magyar vagyok, a magyarok jelenlegi megítélése elég negatív külföldön. Viszont ha rákérdeznek, nem tagadom le, mire eljut olyan szintre egy ismerettség, hogy megkérdezzék, addigra kiderül, hogy én nem az a kategória vagyok.

De pozitívnak nem tartom, semmilyen értelemben, mert nincs miért

ma 08:10
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
#12 Azt, hogy a kormányunk egy oroszbarát, teljesen alkalmatlan, hulldék társulat, aki miatt kifejezetten negatív az ország állampolgárainak megítélése. Az inflációnk rekorder, hivatalosan a legszegényebb ország vagyunk az EU-ban, korrupt a kormány, Putyin alá játszunk és hasonlók...
ma 08:25
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Én szégyellem, mert automatikusan azt hiszik sokan külföldön, hogy kormánypárti vagyok és támogatom az ocsmányságokat, amiket a jelen kormány művel, holott mélyen és mocskosul elitélem az egész csürhét.
ma 09:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyenlem.
ma 10:00
 18/24 anonim ***** válasza:
32%
Hát, nem kimondottan szégyellem, de sajnos büszke se tudok lenni rá, úgy le van már járatva az ország. Egyébként soha semmilyen problémám nem volt ebből, kedves volt velem mindig mindenki, nem éreztem, hogy esetleg elkezdenének lenézni vagy bunkózni, amikor kiderült, hogy magyar vagyok.
ma 10:12
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
Én is szégyellem, ez van.
ma 11:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szégyellem, az hogy a kormány mit csinál nem az én hibám, és nem is vagyok okozója a negatív sztereotípiának.

Tapasztaltam olyat, hogy csúnyán néztek, mert magyar vagyok, de kb 3 perc beszélgetés után megfordult ez, és már arról kérdezett az illető, hogy általában szerintem milyenek a magyarok, figyelt a válaszomra. Utána megköszönte, azt mondta, hogy szuper, hogy konkrét embertől kapott véleményt és tapasztalatot, mert ez hitelesebb, mint amiket az internet vagy a tévé állít.

A buta ember elhisz mindent, az értelmes kérdez, utánajár. És ez a világon mindenhol így van.

Nagyon sok téves képzetünk van nekünk is több országról, mert ezek a hírek jutnak el ide.

ma 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!