Vannak olyan tettek, viselkedések, témák, amikben változtatok, ma már nem így csináljátok, szégyellitek, elvetettétek a korábbiakat?
Vannak. Nagyon hiszékeny voltam, magamból indultam ki, túl sokat, túl sokáig tűrtem.
Tapasztalathiány miatt azt sem tudtan miben vagyok.
Így olyan emberek fértek hozzám, akivel köszönőviszonyt sem kellett volna ápoljak
Én szégyellem és sajnálom, hogy a 20-as éveimben mindenkire rá akartam erőltetni a politikai nézetemet és valahogy mindig előhoztam a témát minden emberi kapcsolatomban. Bajom nem lett belőle ugyan, de visszanézve a régi beszélgetéseimet, nagyon túltoltam és felismertem, hogy nem kellett volna, mert senkisem volt rá vevő. Még most is politikai lázban égek, de már megtartom magamnak a véleményemet, és akkor is óvatos vagyok, ha más hozza fel a témát.
Amit te is mondasz, kérdező, nálam is volt, eltűrtem pár dolgot a férfiaknak, nem is tudom miért. Engem nem tanítottak meg nemet mondani, és ezt szégyellem.
De ma már nem így van, változunk és ez így van jól. Ha emiatt bántjuk magunkat, az nem visz előre, mindig a jövőnek kell élnünk, nem a múltnak.
ma 07:06
Azért ne ess át a ló túlsó oldalára. A puszi egy bevett köszönési forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!