Hogy lehet évtizedekig jó egy párkapcsolat? Hogy lehet fenntartani az érdeklődést, hogy nem fogynak el a témák?
Szüleid elváltak, vagy meghaltak, hogy erről nem tudtad volna őket először megkérdezni?
Egy kapcsolatért mind a két félnek minden egyes nap tenni kell.
Hogy fogynának el a témák, ha együtt éltek és sok mindent közösen csináltok? A közös célok, tervek, hobbik, időtöltés visz előre mindent.
Egy kapcsolat akkor jó, ha őszintén tudtok egymással bármiről és bármikor beszélgetni. Fontos fejleszteni az értelmi és érzelmi intelligenciát is. A nézeteltéréseket meg kell higgadtan és kultúráltan beszélni. Fontos, hogy mind a kettőtök vágya teljesüljön a kapcsolatban. Legyetek kitartóak, szeressétek egymást, legyen kompromisszum, tisztelet, hűség, törődés, odafigyelés.
5: az érdekel, hogy lehet olyan társat találni, akit hosszú évek múlva is érdekel, amit én mesélnék.
1: a szüleim nem szeretik egymást, nem élvezik egymás társaságát, csak együtt élnek.
1: "A közös célok, tervek, hobbik, időtöltés visz előre mindent.
Egy kapcsolat akkor jó, ha őszintén tudtok egymással bármiről és bármikor beszélgetni. Fontos fejleszteni az értelmi és érzelmi intelligenciát is. A nézeteltéréseket meg kell higgadtan és kultúráltan beszélni. Fontos, hogy mind a kettőtök vágya teljesüljön a kapcsolatban. Legyetek kitartóak, szeressétek egymást, legyen kompromisszum, tisztelet, hűség, törődés, odafigyelés" Egy könyvet írtál le. Van, aki így él? Szerintem ilyen mondatokat leírni sokkal könnyebb, mint a valóságban jól működtetni egy kapcsolatot élethossziglan. Arról nem beszélve, hogy ketten kellenek hozzá. Te így élsz? Ti, többiek?
5. vagyok.
Ennek meg részben a közös érdeklődési kör, részben pedig a másik szeretete a titka. Vagy meghallgatom mert engem is érdekel a téma, vagy meghallgatom, mert a párom érdekel, az ő gondolatai...hiába maga a téma már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!