Ezt a Marics Petit meg Valkusz Milánt miért ajnározzák olyan sokan?
Én először tavaly hallottam róluk, amikor zsűriztek a Megasztárban, X Faktorban. Elvileg énekesek, bár egy dalukat sem ismerem. Tényleg ennyire jók?
Nekem eléggé ilyen nagyképű flegmáknak tűntek, nem is értem hogy kerültek zsűribe.

Kizárt, hogy nem ismered egy dalukat sem, 2 éve a csapból is az folyik, hogy úúúúristeeeeeen, ki ez a lány? :D
Fiatalok, helyesek, felkapták őket a tinilányok, így már híresek is, hát miért ne lenne oda értük egy érző kamasz szív?

Ügyes srácok, van egy két fülbemászó daluk, de én kimondottan nem vagyok rajongójuk. Azt nem vettem észre, hogy sokan ajnároznák őket.
A Marics Peti mondjuk benne van a Hogyan tudnék élni nélküled filmben is, egész ügyes volt benne.

"Tényleg ennyire jók?"
Nem, egyáltalán nem jók semmire, csak az utóbbi években nagy divat annál jobban ajnározni valakit, minél trébb. Ez a Valmar is egy kalap szart nem ér, még Azariannál is rosszabb, tipikus proli gagyi, amit felfuttattak, aztán a sok birka megy egymás után és isteníti őket mert most ez a divat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!