Ha egy társaságban általában kiközösítők veled, nem kíváncsiak rád annak szinte mindig a külsőd az oka?
Ha ezt kikéred magadnak akkor meg te vagy a paranoid, képzelődő antiszociális állat amiért ilyent mertél feltételezni a tökéletese kis személyükről, és joggal rúgatnak ki a munkahelyedről, csapatból, társaságból?
Nagyjából így működik az emberi szocializálódás, csimpánzelven?

"Ha egy társaságban általában kiközösítők veled, nem kíváncsiak rád annak szinte mindig a külsőd az oka?"
Kizárt. A külső a legritkább esetben.

Soha nem a külsőm. Inkább kommunikációval van baj.
Pl nekem nem megy az erőltett small talk. De jobb témám nekem sincs. Vagy ha zavarban vagyok akkor meg ertelmetlenül összevissza beszélek is inkább maradtam volna csendben styl. Meg hasonló döcögések mennek.
Ellenben egymással meg tök jól elvannak smalltalkozva. Igy én leszek a kiközösített, aki jaj minek jött ki ő is a konyhába meg ezek. De forditva is megy ha pl szüneten vannak addig én nem megyek ki mert csak kínlódom velük hogy mikor megyünk már be vissza a meloba. Ez meg süt rólam.

Hm érdekes válaszok. Azért szóltak már be a külsőmre tehát emiatt gondolom.
Ugyanakkor lehet, hogy ha Aspergeres vagy akkor úgyszint kiközösítenek?

6
De mégis miért van az, hogy általában a szép emberekkel olyan kedvesek, előzékenyek, befogadóak, míg a legtöbb kiközösített ember csúnya is ( utálom ezt a jelzőt, inkább mondjuk úgy nem konvencionálisan vonzó külsejű)
Ez a véletlen műve?

#9: ezernyi oka, lehet, bár feltételezésed nem igaz.
De ha feltételezzük, hogy igaz, akkor lehet, hogy a "szépek" megtanultak többségében kedvesek lenni.
De a kérdésed nem erről szólt. Az csupán egy toxikus projekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!