Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennek a fiatalembernek ugyan...

Ennek a fiatalembernek ugyan mi baja lehetett? Találkoztatok már hasonló jelenségekkel?

Figyelt kérdés

[link]

Egy "jóvágású" fickó a Nyugati térnél útját állta a villamosnak, majd ököllel többször beleütött, aztán végül félreállt. A rendőrség garázdaság gyanúja miatt indított eljárást.

tegnapelőtt 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg van olyan szer, ami ezt váltja ki? Zacher úr nincs itt véletlenül, hogy megmondja, milyen anyag ez?
tegnapelőtt 23:05
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem értem az egészben, hogy a villamosnak rohadtul le kellett volna állnia és már rendőrséget kellett volna hívnia! Még a biztonsági szolgálat is nyugodtan lazsál odabent, a vezető onnan is kérhetett volna segítséget! Gyakorlatilag hibát követett el a vezető is, mert nem járathatja magát az emberre! Egészen eddig azt hittem, hogy valamilyen felkéréses prank videó volt. Úgyhogy nem a bolonddal van itt a legnagyobb problémája és jól jellemzi az országot.
tegnap 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Amerikában le is lőtték volna az ilyen patkányt a rendőrök...
tegnap 10:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Megszüntetik a gettókat (pl. Hős utca), aztán szétoszlanak a kerületekbe, mennek ki vidékre, kertvárosokba csinálni a show-t a normális(abb) emberek előtt.
tegnap 16:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha be van cuccozva az a legtöbb esetbe kevéssé veszélyes amikor az se tudja hol van, inkább akkor kell vigyázni amikor ilyen szupermen anyagok vannak benne, vagy a kábszerre keresi a lóvét.
tegnap 16:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Neki semmi baja nem lett (csodával határos módon. A végén mikor elindult a villamos, egy másodpercig azt hittem, hogy maga alá gyűri), sőt, ha emlékszik másnap a dologra, azt fogja hinni, hogy győzött.

Láttam már ilyet, nem egyszer, általában mentem tovább, lehetőleg nem felhívva a kattant cuccos alak figyelmét. Most nyugodtan meg lehet követni, de elsősorban magamért vagyok felelős, hogy én épségben hazajussak, másrészt az 55 kilómmal egy nem bemindenezett emberrel szemben sincs túl nagy harcértékem, harmadrészt napi 8-12 órában foglalkozok emberekkel, akiknek egy része magasan funkcionáló elmebeteg/idióta, szerintem tök érthető, hogy a szabadidőmben már nem akarok még értelmes emberrel se interaktálni, nem még egy ilyenbe belekeveredni, aztán dealelni vele, várni a rendőröket, mentőket... nem az én problémám, megyek tovább.

tegnap 17:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Én az ilyen dühöngő garázdát is börtönbe zárnám, de tényleg, legalább 5 évig.. Aztán kétszer is meggondolná, akar-e megint dühöngeni.
tegnap 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:
16. Szoc. munkás vagy!! XDDD
tegnap 17:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Jeeeezusom :O

Én mondjuk félek az ilyenektől. Bár az szerintem se oké, hogy a villamost csak tovább vezette a sofőr, el is üthette volna, vagy tényleg maga alá gyűrhette volna. De lehet halálra rémült, és nem gondolkozott csak el akart húzni onnan.

Egyre több ilyen dühöngő embert látok a belvárosban, pár hete a Deák téren lent a metróban volt egy srác, üvöltözött, rúgdosott, csapkodott, és összevissza mászkált az emberek felé is.

Szerintem is valamilyen szer hatása alatt teszik ezt, de benne van, hogy mentálisan sem oké az ilyen ember.

Nem tudom mi lenne a megoldás, láttam már egy barátnőmet is agresszívra megőrülni buliban, egy nagyon kedves és vicces ember drogot kevert az italába… Persze nem vettük észre, csak utólag derült ki. Borzalmas volt, és közben meg róla tudom, hogy egy tök normális csaj :/

tegnap 19:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!