Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pedofília egy hajlam, a...

A pedofília egy hajlam, a hajlam önmagában nem lehet bűn. - mondta Puzsér. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom, hogy habár a sértett nélküli pedofília ( amikor valaki képeket nézeget) ha társadalmi értelemben nem is bűn, fennáll annak a lehetősége, hogy egy ilyen ember akár meg is valósítja azt. Miért nem lehetne a libernyákok szerint az ilyen beteg, genetikailag selejtes, félresikerült egyedeket már a tényleges bűnelkövetés előtt bezárni, vagy kasztrálni? Bár lehet, hogy valaki egész életében nem valósítja meg ténylegesen a vágyát, de szerintem jobb félni, mint megijedni és nem is hagyni lehetőséget annak, hogy ezt megtegye. Átestünk ezzel a túlzott humanizmussal a ló tulsó oldalára. Mindenféle aberrált, biológiailag a faj fennmaradása szempontjából káros egyed él itt az emberek között, akiknek nincs megtiltva a szaporodása. A vadászatnál is van selejtező vadászat, ahol a génhibás egyedeket kilövik. Nem azt mondom, hogy az embernél is ezt kellene tenni, de valamiféle kasztrálást kellene végrehajtani nemcsak a pedofílokon, hanem más aberrált egydeken is, és ha úgy van, akkor a testvérein is. Lehetséges, hogy ők is örökölték az aberrált allélt, még ha a fenotípus nem is jelent meg rajtuk.Ez esetben fennáll annak a lehetősége, hogy ha egy ilyen egyednek ivadékai lesznek, ők is aberrált, selejtes egyedek lesznek. Ti mit gondoltok?

febr. 19. 18:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
93%

"Miért nem lehetne az ilyen egyedeket már a tényleges bűnelkövetés előtt bezárni, vagy kasztrálni? "

Gondolatrendőrség felállítását nem javaslod? Hiszen ha valaki rossz dologra gondol, akkor biztos meg is tenné, egyből mehetne a főbelövés.

febr. 19. 19:00
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Gondolatbűn nincs. Arról senki nem tehet, hogy milyen gondolatok/vágyak jelennek meg benne. A cselekedettől lesz bűn.
febr. 19. 19:02
 13/41 A kérdező kommentje:
11-es, persze, meg teleképet tenni minden házba.... Szóval komolyra fordítva szót, nyilvánvalóan nem lehetne gondolatot olvasni, mert a gondolatrendőrség egy tök jó orwelli fantázia, ami azonban sajnos nem megvalósítható. Azonban akár böngészési előzményekben, IP címek alapján ha nem is tökéletesen, de valamilyen szinten lehetne követni azt, hogy kinek milyen beállítottsága van. Nem állítom azt, hogy ezt nem teszik meg már most. De itt nem a bűn a lényeg, nem kell hogy bűn legyen, szimplán megelőzés, az emberi faj normális egyedeinek védelme és a faj nemessé tétele.
febr. 19. 19:06
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, kérdező, hogy honnan vetted, hogy kiskorúak meztelen, szex képeinek nézegetése nem törvényszegés....... Egyébként a hajlam valóban nem számít törvényszegésnek, hajlamod, gondolatod nagyon sok törvénytelen dologra lehet. Pl emberölés, bankrablás, ékszerbolt kifosztás.... Akkor ennyiből mindenkit be lehetne börtönözni. Bevallom gondolatban én is öltem már meg több embert. Akkor vonuljak dutyiba sorozatgyilkosságért?
febr. 19. 19:07
 15/41 A kérdező kommentje:
14-es, meggyőztél, igazad van.
febr. 19. 19:10
 16/41 anonim ***** válasza:
36%
Kérdés! Aki ezt a filmet megnézte, az látens pedo? [link]
febr. 19. 19:11
 17/41 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem Puzsér sem állított ilyet, hogy a képek nézegetése nem bűn. A kérdező szalmabábot püföl.
febr. 19. 19:12
 18/41 anonim ***** válasza:
81%
Ha neked hajlamod van bármire, az bűn? Nyilván nem tehet senki semmilyen hajlamáról, ez az igazság.
febr. 19. 19:40
 19/41 anonim ***** válasza:
87%
Én azt gondolom, hogy a lakájmédia megint kiemelt egy komplett gondolatmenetből egyetlen mondatot, amivel eteti a krumplibogarakat akik ennek megfelelően gyűlölködhetnek, miközben a pártjukban szabadon garázdálkodnak a pedofil bűnözők.
febr. 19. 21:19
 20/41 anonim ***** válasza:
76%

"fennáll annak a lehetősége, hogy egy ilyen ember akár meg is valósítja azt."

Tulajdonképpen pont ezt a kérdést fejtegeti Puzsér. Hogy attól, hogy GONDOLSZ valamit, fantáziálsz valamiről, az valójában azt jelenti-e, hogy te megvalósítanád azt amit nézel, amiről fantáziálsz.

Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy a filmek 90%-a a gyilkolásról szól, mindenki megöl mindenkit, akciófilmek, horrorfilmek, durvábbnál durvább erőszak. Mindenki nézi, nem tiltott, nem üldözött dolog. Mégsem abból indulunk ki, hogy Kiss Pista kedvenc filmje a Fűrész és ő majd embereket kínoz halálra.

febr. 19. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!