Ez tényleg így van a börtönökben? Nem értem? 19L
Mert ott is van egyfajta rangsor. (Férfi börtöknökről beszélünk.) Egy ilyen társaságban a "férfiasság", pontosabban amit ők annak vélnek, az a ranglétra fő alkotója. (Igazából én inkább nevezném állatias agressziónak, nekem a férfiasság egész mást jelent, de ebbe most ne menjünk bele.) Gyereket erőszakolni pedig nem "férfias" tett. A barátnő exét legyilkolni igen, az "férfias", hiszen pont az erejét és hatalmát mutatja meg, és egy vele egyenrangú riválist győzött le, meg betörni is "férfias", mert egymaga meg tudja oldani, hogy megszerezze azt, ami kell neki, stb...
Ne normális emberi gondolkodással próbáld megérteni az ő értékrendjüket, hanem azzal a unintelligens, állatias, és szélsőségesen maszkulin gondolkodásmóddal, ami az ottaniak sajátja.
Igen, ez valós.
Attól, hogy valaki bűnös, mert elkövetett valamit (még ha esetleg ölt is pl fegyverrel egy rablás közben) simán lehet olyan erkölcsi értéke, hogy aki pedofil vagy erőszaktevő azt elítéli és bántja..
Komolyan azt gondolod, hogy egy pedofil egyenértékű a bankrablóval?
Komoly gondok vannak a fejedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!