Sürgős válaszra lenne szükségem, mert már nem bírom. Mit tegyek?
Egy 10 éves kb még nem mozog a szülei nélkül, hogy kezdett el 10 évesen inni és cigizni?
Elég kamuszagú az egész nem csak ez miatt
Konkrétan mire alapozod hogy lehetett köztük valami? A kifejtést olvasva nekem az maradt meg, hogy üzenet. Ez még nem feltétlen gond.
A gyanút megértem, csak meg kellene bizonyosodni arról, hogy van-e alapod tartani.
Ha gondolod, írd meg viszontkommentben, de ha nem akarod nyíltan leírni, akkor akár privátban!
Kellemes karácsonyt!
Nehéz lesz, ha a kislány és mindenki más harcol az ellen, hogy segítve legyenek. Konkrétan meg akarják akadályozni végig az egészet. A kislánnyal kéne beszélni szerintem ezekről, megértően, nem parancsolva, szidva, megkérdőjelezve. Hanem komolyan, szeretve, hogy amit átél az micsoda, miért olyan amilyen, satöbbi. Ő rá kéne legjobban hatni, és ha jól hatsz rá, ő fog bevallani mindent.
Nem véletlen ilyen gondolom.. Mert le volt szarva mindig és sosem kapott figyelmet, most pedig megkapja valakitől.
Mondanàm, h kivàló sztori, de nem fogom ennek olvasgatàsàval tölteni az estém.
Szimpla kamu.
Képzelj szebbet.
Ez primitív trollcunami.
Te, szegény te.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!