Sürgős válaszra lenne szükségem, mert már nem bírom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bevezetésként annyi, hogy én most 16 lettem 1 hónapja, a húgom 14 éves. Úgy 4 hónapja történt, hogy anyukám éppen takarított, és takarítás közben talált egy telefont. Ez a telefon a húgom kisgyerekkori telefonja volt. Kíváncsiságból anyukám elővette és megnézte az üzeneteket, de amit ott talált attól még most is a hányinger és a fuldoklás kap el engem. Talált egy üzenetet a húgom és az apukám testvére között. Az üzenetből kiderült, hogy még a 9 éves húgommal találkozót szervezett az apukám testvére. Anyukám erre benyitott a nővérem szobájába és megkérdezte tőle, hogy mi ez az üzenet, de a húgom felháborodott és gyorsan kikapta anyukám kezéből a telefont, majd dühösen neki támadt anyukámnak, hogy mit képzel ő magáról, hogy ilyet mer kérdezni, ezt követően nyomtalanul eltűnt a húgom régi telefonja. Amikor én ezt az esetet megtudtam rögtön kivertem a balhét, és ráakartam venni a szüleimet, hogy béreljenek fel magánnyomozót, hogy figyelje meg az apukám testvérét, de az apukám agyi képzeletnek és belemagyarázásnak nevezte a dolgot, és letámadott engem, hogy mit akarom én megvédeni a húgomat, amikor soha nem vállaltam érte felelősséget. Ez brutálisan nagy haragot teremtett bennem, és gondolatba azt kívántam apukámnak, hogy dögöljön meg 6 pedofil férfi molesztálása közben. Anyukám pedig úgy táncol ahogyan apukám, szóval végül a szüleim nem tettek ellene semmit sem. A húgomról annyit érdemes tudni, hogy már egész fiatalon 10 éves kora környékén elkezdett cigizni, inni és nagyon sok energia italt fogyaszt. a személyisége is teljesen megváltozott k.b 10 éves kora óta. A kedves megértő személyiségből, egy agresszív, tahó, utálatos személyiséggé vált. Apukám testvéréről pedig annyit, hogy rendkívül okos személy ha jól tudom 150, 160-as iq-t mértek neki, de a legdurvább, hogy alapjáraton mindig egy nagyon csöndes, szótlan, rejtélyes személyiség, de amikor a húgom közelségében van akkor hírtelen teljesen megváltozik és hírtelen nagyon beszédes, és nagyon érdeklődővé válik a húgom iránt, a húgom is olyan gyanúsan intenzíven reagál az apukám testvérére. Szóval visszatérve már kezdtünk visszaálni a régi kerékvágásba, és végül már majdnem feledésbe merült a dolog amikor tegnap megint valahogyan szóba került ez az eset, és én már nem hagytam magam és addig addig erőszakoskodtam, hogy mostmár tegyünk végre valamit, hogy a szüleim ma délelött végűl megígérték, hogy befognak menni a rendőrségre és megkérik a rendőröket, hogy végezzenek megfigyelést az apukám testvérénél, de félek, hogy ha nem vállalnak megfigyelést vagy kudarcba fog torkollani akkor már semmit nem tudunk tenni az igazság felderítése érdekében, ezért nagyon jó lenne, ha valakinek valami eszébe jutna, hogyha ez nem sikerül akkor mit lehetne még tenni.tegnap 15:41
11/14 anonim válasza:
Az is megér egy misét, aki ilyennel próbál viccelődni, és kamu kérdéseket kreálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!