Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok valóban nem szereti...

A magyarok valóban nem szeretik az ukránokat?

Figyelt kérdés

Tiktokon láttam, hogy egy ukrán menekült videója alatt elég durvákat írtak a magyarok.

18 éves lányról van szó, aki a háború miatt költözött ide. Sokan az ország elhagyására buzdítottak a fiatalt.

A való életben is ilyen kedves fogadtatásban részesülnek az ukránok?

febr. 17. 05:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

9-es, ez engem rohadtul nem érdekel. Nem mellesleg mindenkinek kell éjszakázni, hajnalozni, pont az volt a bajuk (ha nem sikerült esetleg értelmezni), hogy nekik is.

Azt viszont baromira elvárom, hogy aki mindent készen a picsája alá kap (lakhatás, utazás, kaja stb), amiről a magyar kollégái csak álmodhatnak, annak pofa alapállásba menjen. De az a minimum, hogy nem flegmán beugat másoknak, akik normálisan szólnak hozzá meg hepciáskodik, ha számon kérik, hogy lótúrót nem csinál. De látom, ezeket a részeket nem sikerült értelmezni, csak muszáj volt ideokoskodni a nyilvánvaló tényt, amit mindenki tud meg nem sikerült túllépni a zUtÁlOd A zUkRáNoKaT felháborodásodon. Bár azt senki se fogja beadni, hogy olyan formában is olcsóbb az ukrán, mint a magyar, hogy előbbinek 200+ ezres lakásokat fizetnek, utóbbinak meg csak a kötelező minimumot. Bár gondolom, emögött jó kis mutyi van a lakáskiadással. Mindegy, ez se izgatott volna, ha elvégzik a munkájukat, ahogy kell. Csak épp még egyszer felhívom a figyelmedet, hogy ez nem történt meg.

febr. 17. 08:45
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Olyan édes az a naivitás, hogy azt hiszitek emögött a kommentek mögött valós emberek vannak:) 2025-öt írunk, ébresztő! Amikor egy ilyen videó alatt egyöntetű gyűlölet cunamit látsz amögött kivétel nélkül orosz hátterű troll/botfarmok állnak. De kivétel nélkül. 6-os meg egy édes kis trollocska, aki csuklóból sorolta a létező összes negatív sztereotípiát, fideszes propagandát. Ha egy csöppnyit árnyaltabban írta volna meg még lehet el is hittem volna.
febr. 17. 09:49
 13/14 Szolovjov ***** válasza:
70%
Az ellenségeink. Megszállva tartják országunk egy részét. Plusz '56-ban ők jöttek át mészárolgatni. Alja nép.
febr. 17. 16:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Dehogy.

A háború kitörése után még pénzt is küldtem Airbnb apartmannak Ukrajnába, Munkácsra (Бабичі), hogy tudjanak a menekülőknek kaját és szállást adni. Anélkül, hogy odautaztam volna, és ezt jeleztem is nekik. Nem is egy alkalom volt ilyen. És nagyon szívélyesen köszönték meg.

tegnapelőtt 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!