Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek volt rá oka a...

Szerintetek volt rá oka a kolléganőmnek, hogy megsértődjön? Bocsánatot kellene kérnem tőle ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Tavaly év végén új kolléganő jött a munkahelyre. Másik osztályon dolgozik, másik emeleten is van, nem is kerülünk közvetlenül kapcsolatba, csak van hogy találkozunk épületen belül, többször együtt ebédeltünk, volt, hogy egyszerre távoztunk, csak ő másik irányba megy a villamossal.

Most azonban egy irányba mentünk, mert a közeli bevásárlóközpontban volt dolga. Én oda nem messze lakom, és felhívtam magamhoz, hogy igyunk meg egy kávét, ha nem siet, beszélgessünk egy kicsit erről-arról, amiről máskor is. Amikor feljött, megkérdezte, hogy egyedül élek-e itt, mondom igen. Aztán jött a kérdés, hogy esetleg nem gondoltam-e arra, hogy esetleg megosztanám valakivel. Mondom nem, így élek, jó ez így nekem, függetlenül. (Azt persze hogy nem mondtam el, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor nem vagyok egyedül). Azért megittuk azt a kávét és még beszélgettünk egy keveset, viszont mielőtt távozott volna, megint megkérdezte, hogy biztosan jó-e így nekem, én továbbra is kitartottam emellett. Mire ő elég sértődötten megjegyezte, hogy ha neked így jó, akkor élj egyedül, és azt is mondta, nem kell kikísérnem, kitalál magától is.

Nos én nem gondolom hogy megbántottam volna, erre utalás nem került szóba köztünk azelőtt, ő sem érdeklődött, hogy van-e valakim és én sem, hogy neki van-e. Tehát még említés szintjén sem, és nem is éreztem, hogy ilyen szándékai lennének.

Nos mi a véleményetek? Hibáztam valahol vagy nem?

ma 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, kit érdekel egy hisztis 3,14csa
ma 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy Te ezt látod bele, még nem biztos, hogy megsértődött.

Mindenesetre eléggé bizarr helyzet, ahogy elképzelem, és nem csak az, hogy ilyen közvetlen a kapcsolatotok, de ezt mégsem tudod vele tisztázni.

ma 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Nem, semmi rosszat nem tettél, nem a te hibád, ha neki nem tetszik, hogy te szeretsz egyedül élni. Ezért nehogy bocsánatot kérj. Nem is értem, hogy ezen miért sértődött meg. Ha férfi vagy, még azt tudom elképzelni, hogy ő többet akarna tőled és ezt visszautasításnak vette.
ma 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt hitte, nem csak kávézni akarsz vele. Ha szóba áll még veled, kérdezz rá, mi bántja, miért sértődött meg. Kiváncsi lennék, mivel vágja ki magát, hogyan viselkedik.

Lehet, hogy odavan érted, és most összetörted a szívét. Ha Valentin-napon történt, akkor nagyon csalódott lehet.

ma 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Felesleges volt felhívni ha nem akartál tőle semmit . A férfi udvarol nyit

kezdeményez több módon , haverkodni volt időd tinikorban . A nő adja a jeleket . Nem egy haveri körből ismered ahol a tagok eljárnak szórakozni feljárnak egymáshoz néha koccintani . A vendég invitálva majd koptatva érezte magát , nyersen hivatalosan kezelted akár nyitott volna egy feléd kapcsolatra akár nem .

ma 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hívunk fel lakásra olyat akitől nem akarunk semmit.
ma 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Miért nem? Bármi oka lehet, hogy felmegyünk egy ismerősünkhöz. Nem kell mindenkivel lefeküdni!
ma 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az lehet a háttérben, hogy azt hitte, többi is lesz, mint szimpla kávézás. A reményei pedig akkor foszlottak szét, amikor másodszorra is megerősítetted, hogy szeretsz egyedül élni.
ma 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Persze, én férfi vagyok. Egyébként volt már máskor is, hogy elhívtam magamhoz másik kolléganőmet, és szóba sem kerültek ilyen dolgok, meg nem is éjszaka volt, ez az eset tegnap délután munkából jövet. Nem hiszem hogy ez probléma lenne. Sőt férfi kollégát is invitáltam, vele meg söröztünk. Azokkal a lányokkal akikkel alkalmi kapcsolatban szoktam lenni, az nyilván más.

Lehet hogy most nem fogtam a jelet, pedig észre szoktam venni. De ezt majd akkor tisztázzuk egymással.

ma 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!