Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kritizál a kolléganőm...

Miért kritizál a kolléganőm egyfolytában más őket a hátuk mögött?

Figyelt kérdés

Reál területen dolgozom, és az egyik túlsúlyos kolléganőm borzasztóan kritikus és szőrszálhasogató mindenkivel.

Viszont más nőkkel a legrosszabb, főleg ha fiatalok és jól tartják magukat.

Rohadt idegesítő, hogy a rádiós hírolvasótól kezdve az unokanővéremig mindenkire megjegyzést tesz, vagy próbál mi

Hangsúlyozom, hogy mérnökről van szó, az se lehet mondani, hogy hlyék között dolgozom.

2022. nov. 14. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Haragszik a világra. Ez teljesen érthető.
2022. nov. 14. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne érthető?

Akkor bántsa a másikat, ha emiatt valaki megjegyzéseket tesz a külseje miatt, másképp pedig fogja be a pofáját! Az, hogy ő túlsúlyos, az nem a mások hibája.

2022. nov. 14. 17:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleg sok ilyen no van
2022. nov. 14. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Irigykedik,valószínűleg frusztrálja hogy ő túlsúlyos és így vezeti le hogy kritizálja azokat akik nem túlsúlyosak vagy szebbek nála. Az hogy ő túlsúlyos arról nem tehet más,neki kell rajta változtatni hogy ne legyen az.

Vagy pedig rohadt nagy az egója,és világszépének csinosnak hiszi magát úgy hogy saját testi hibáját nem látja. Láttam már több ilyet is túlsúlyos nőknél. Gyakorlatilag nagyon agy arca volt mindegyiknek,a semmire. Mindenkire tettek kritikust megjegyzést külsőre.

Ugyanúgy férfiba is láttam már ilyet, kb 130kg volt a 172 centijéhez tehát eléggé elhízott. Úgy leszólt magakörül mindenkit hogy csak néztünk,neki volt a suliba a legnagyobb szája:D

Nagyon kíváncsi vagyok honnan szereznek ekkora önbizalmat.. Nem szabad lesüllyedni az ő szintjükre. Lehet megoldás lenne ha valaki felnyitná az ilyen embereknek a szemét, hogy elmondják mi az ő testi hibájuk és hogy ők sem tökéletesek,de lehet ezzel hatalmas traumát okoznánk..

2022. nov. 14. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Nekem egy sovány kolléganőm ugyanilyen....
2022. nov. 15. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Hála Istennek több derűs, kiegyensúlyozott gömbölyű hölgyet ismerek, mint megkeseredett, negatívba merevedett szerencsétlent, akinek egy boldog pillanata nincs, és mérgezi a környezetét.

Szerintem szimplán ilyen személyiség. Nem kell vele beszélgetni.

2022. nov. 23. 05:15
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Én megjegyezném neki kedvesen, hogy :

- Eltűnődtem már többször, hogy ő miért ilyen megkeseredett, miért látja ilyen sötét szemüveggel a környezetét. Félő, hogy ez a sok negatív energia meg fogja betegíteni. Olyan sok szép van a világon, nagyobbak és aprók.

2022. nov. 23. 05:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Nőknél ez sosem lehet tudni, lehet frusztrált, és szebb nőkön/izmos férfiakon vezeti le, mert új vagy, lehet, hogy vékonyabb/szebb vagy nála, és ez fáj neki stb.

Az én túlsúlyos munkatársnőm is nüansznyi dolgokba köt bele, és egyfolytában mindenkit kritizál. Legjobban szép fiatalabb nőket utálja.

Nyilvánvalóan frusztrált, és így vezeti le.

Engem tuti nem rúgnak ki, ezért néha "vissza szokta vágni", kijavítom az angolját vagy helyesírását, de általában egyszerűen nem foglalkozom vele, és megkérdezem a főnöket inkább.

2023. nov. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!