Miert birizgalják a nok egyfolytaba a hajukat?
Attól függ, hogy hogyan és mikor?
Ha pl csavaró mozdulatokat tesz "hajbirizgálás" címszó alatt, és mélyen a beszélőpartner szemébe néz, akkor ez egy jele lehet annak, hogy komfortosan érzi magát mellette.
Ha pl simító és tisztogatást mutató mozdulatokat tesz "hajbirizgálás" címszó alatt, és közben nem a beszélőpartner felé néz, akkor nem érzi komfortosan magát, nem érdekli a másik mondanivalója, jelenléte.
Ha pl vakarózik, akkor vagy gondolkodik, vagy nem tetszését fejezi ki. Ez attól függ, hogy közben a nyakát mutatja-e a partnernek, vagy csak elcsavarja a fejét és félrehúzza a száját.
Remélem segítettem egy kicsit... :,D
Irodaba ulunk a kollegina egyfolytaba bizergalja ha beszelget valakivel. meg ha a monitornal ul. pont velem szembe van..
céges karacsonykor is ott ult mellettem es egesz vegig hajazott. mikor rakerdeztem, nem tudott ertelmes valaszt adni,csak,hogy mar megszokasbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!