Létezik olyan ember, aki kényszeres hazudozó, saját maga gyárt egyfolytában kitalált történeteket, sőt még el is hiszi azt, amit mond ? Találkoztatok már ilyen emberrel ?
Tehát hogy vázol egy történetet, aminek 0 igazságalapja van, vagy nagyon megmásítja, kiszínezi a történetet és még el is hiszi. Tehát krónikus beteg hazudozó. Erre van valami pszichológiai szakszó ? Mi az indítéka az ilyen embernek, miért csinálja ezt ?
Mekkora pusztítást tud egy olyan ember okozni, akinek lételeme a hazudozás, olyan neki, mint az oxigén, az tartja életben ? Vannak ebben saját tapasztalataitok ? Az ilyen ember tényleg elhiszi, amit mond ?
Van itt a gyk-n is ilyen.
Csak ma 3 kérdést olvastam tőle ebben a kategóriában, mind munkaügyes téma.
Szerintem ő csak magára veszélyes.
Van egy kollégám is, aki az.
Magán kívül ő se jelent veszélyt másra.
Találkoztam a volt barátnőm az volt.
Már nevetséges volt amit művelt.
Igen, ilyen a volt barátnőm.
Itthon élt, meló nélkül, egész nap a gép előtt, mondván "fordít".
Meg filmeket feliratoz.
Én hülye, majd egy év volt, mire leesett, hogy lófaxt se csinál, csak kihasznál engem.
Rövid úton eltanácsoltam.
Csak néhány extrém példa ami így bennem maradt különböző emberektől:
-Azt álíltotta hogy dolgozott a Windows 10 kifejlesztésén, miközben a legmagasabb végzettsége 8 általános.
-Azt állította hogy milyen jól keres, saját vállalkozást indított, miközben 500Ft-okat próbált kölcsön kérni emberektől.
-Azt állította hogy bármelyik amerikai műszaki egyetem azonnal felveszi, ami akár még igaz is lehetett volna, mert nagyon komoly szakmai referenciája volt egy innovatív találmány. Közben az egész találmánye lopott ötlet volt és nem is ő volt az értelmi szerző, az egész ügy hazugságokra épült, egy sima középszerű szaki volt viszont beteges hazudozó. Egy magyar technikusi a legmagasabb iskolája, amin első nekifutásra megbukott.
Ismerek valakit, aki összehazudta az egész életét igen fiatalon.
Betegség, egyik és másik barát betegsége, nemi erőszak, balesetek, stb.
Szerintem folyamatos gondoskodást próbált kiharcolni. Elég megterhelő volt a környezetének. Meg még gondolom most is az, csak én már nem tartom vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!