Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok emberben miért van egy...

Sok emberben miért van egy kényszeres magamutogatás?

Figyelt kérdés

Sok embernél látni a közösségi médiában hogy kis túlzással életük minden mozzanatát lefotózzák, levideózzák, megosztják. Persze gyakran ilyen erőltetett pózokban, kihangsúlyozva a márkajelzéseket, a környezetet etc.

Ez miért jó?

2020. aug. 24. 03:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sikerélményt kergetnek.
2020. aug. 24. 03:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is tegnap találkoztam az egyik közösségi oldalon egy régebbi ismerősömmel (közel 53 éves hölgy,) aki elég sokatmondó fényképeket tett fel magáról...

Elképzelhető, hogy valakinek NEM JÖN ÖSSZE MÁSKÉPPEN villámgyorsasággal egy valamire való munkalehetőség. Márpedig az ismerősömnek NÉGY gyermeke van (igaz, hogy nagykorúak mind - ennek ellenére a tanulmányaikat is valamiből fedezni kell...)

Ui: nem irigylem az ilyen kiszolgáltatott helyzetben lévő embereket. (Ráadásul a koronavírus JÓL MENŐ IPARÁGAKAT tesz tönkre.)

2020. aug. 24. 05:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyanazért amiért kiírod a kérdést.

Szeretnének fontosak lenni, szeretnék tudatni a világgal, hogy léteznek.

2020. aug. 24. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiresek szeretnének lenni, azért is hogy a férfiak/fiuk arra mennek mell, segg stb. És igy akarnak akár egy párkapcsolatott is létrehozni
2020. aug. 24. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A net, a hirdetések miatt, na meg, hogy "Én jobb vagyok a másiknál" (nem)gondolkodás miatt.
2020. aug. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!