Mire jó ez a magamutogatás a neten?
Figyelt kérdés
Miért nézik az emberek meg egy másik ember életét úgy, hogy közben semmi tanulság/valódi érték nincs mögötte, a videós/influencer/celeb részéről meg csak is szinte a magamutogatás megy, semmi értékátadás? Én főleg a nézőket/rajongókat nem értem, miért jó ezeket a „tartalmakat“ nézni? Nincs itt olyan, aki egyetért velem?2020. aug. 16. 03:24
1/35 anonim válasza:
Miért jó ezeket nézni?
Mindenki azt néz amit szeretne élőben csinálni.
Én pl motorsportot nézek...
2/35 A kérdező kommentje:
Válaszolnál a kérdésre?
2020. aug. 16. 03:37
3/35 A kérdező kommentje:
Amúgy is, ha szeretsz/szeretnél élőben motorsportozni, akkor miért nem csinálod élőben?
2020. aug. 16. 03:39
4/35 anonim válasza:
Én sem nézek ilyesmit, de nem is értek egyet. Miért? Mert mindenkinek szabad döntése eldönteni, hogy mit szeretne nézni, és ha ezzel nem árt senkinek, akkor ebben kivetnivalót sem látok semmit.
5/35 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érkezett válasz...
2020. aug. 16. 03:56
6/35 A kérdező kommentje:
Egyébként persze, igazatok van, csakhogy ezt a kérdést azért írtam ki, hogy választ kapjak rá.
2020. aug. 16. 03:57
7/35 anonim válasza:
Jaj, ez egy vicces kérdés akart lenni?
Mert akkor rossz kategória.
Vagy troll?
8/35 anonim válasza:
Csak az számít válasznak aki egyetért veled? ott van, én kifejtettem az álláspontom, de ha ez nem megfelelő, arról nem tehetek.
9/35 A kérdező kommentje:
Az lenne a kérdés, hogy mire jó ez a magamutogatás, és az emberek ezt miért nézik, ha semmi tanulságos, értékes dolog nincs benne?
2020. aug. 16. 04:02
10/35 anonim válasza:
Mert szórakoztatja őket, kikapcsolja, pihenteti, röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!