Mire jó ez a magamutogatás a neten?
Mert ha egy átlag dolgozó kis közember elé odateszel esténként egy Love, Death & Robots kaliberű sorozatot, megmondja, hogy "Nem értem", s nem nézi.
Ha valami a semmiről szól, akkor a könnyen fogyasztható tartalom.
#25-ös
Teljesen egyetértek veled, és a kérdező is tök jó hogy kitette ezt, mert ezen el lehet beszélgetni, megnézni ki mit gondol (ha rossz, ha jó)
Én az instát töröltem le, meg 3 hétig nem 9gag-eztem (jó nem tűnik nagy teljesítménynek, viszont ezeknek a dolgoknak a függőjévé lehet válni, és nem mindenki tud megválni tőle sajnos, mert rabja lesz) és sokkal jobban érzem én is magam, nincs az arcomban az, amit nem akarok látni és netalán jó hatással sincs rám.
Amiket itt a normálisabbak leírtak, az másoknak negatívnak hangozhat, hogy milyen a világ stb. De ezt mi el tudjuk fogadni, anélkül, hogy depressziósak lennénk. És szerintem az a sok magamutogatós részben ezért éli az életét a neten, mert ott egy álom világban él, (ahogy előttem is írták. ) és nem a való világ gondjaival kell szemben állnia.
És sokan mondják, hogy nem kéne az embereket hülyének nézni az orvosoknak/intézményeknek stb., de nem véletlenül néznek hülyének.. Hisz azért létezik ez a sok hülyeség (tide-pod challenge stb.), mert igény van rá, amire nincs igény az megszűnik. Most tényleg, bemegy az orvoshoz több 100 gyerek/tinédszer, hogy megette a mosószer kapszulát, mi legyen a doki véleménye? Nem csak a gyerekről, hanem a szüleiről is. És ez nem csak a gyerekek hibája, hanem a idősebb fiataloké/felnőttekké, akik influencer-kednek, hogy mit csinálnak később ezek.
itt vki irta h nem kell gondolkodnia senkinek ha vki hulye akar lenni hat legyen...szerintem baj ha sok a hulye kozottunk, sot ha tobbsegben vannak /lesznek...eleg csak politikara gondolni, ha sok hulye szavaz vmi baromsagra az a normalis embereknek rossz.. nem akarok politizalni de az alapjovedelem tipikus ilyen...a hulyek sokasaga nem akar dolgozni...jobb szeretne produktum nelkul penzt keresni...( most nem arrol van szo aki vmi miatt nem tud dolgozni)
ha sok ilyen ember van/lesz azok mas fizetesebol, munkajabol veszik majd a hulyeknek a penzt hogy otthon tudjak a labukat logatni...
De lehetne a kozlekedest is emliteni..ha sok a hulye az utakon akik nem tartjak be a szabalyokat az hatassal a szabalyosan kozlekedokre is....
igenis ha sok a hulye egy kozegben az a csoport teljes egeszere is hatassal lesz
25-ös egyetértek veled, hozzátenném, hogy szerintem a végletekig csodált nyugatról jött ez a szemét. Mert válogatás nélkül mindent átvettünk, mert az nyugati és akkor király. Miközben valahol már olvastam, hogy hozzá hülyítenek minket a nyugathoz és ez nagyon igaz.
Én ugyan az építő iparban dolgozom, annak is az alján szó szerint a padlón, mindenki tapos a munkámon. De közben látnom kell mennyire züllik ez az ágazat is. Sajnos végeztem a szakma mellé egy építőipari szakközép sulit is, így van némi rálátásom a dolgokra.
Milliós m2 áron eladott lakások vannak úgy összerakva, hogy sírni tudnék. De mert a Youtube szaki, vagy nevezzük influencernek, azt mondta, hogy így kell akkor az úgy is van. És ezzel van a legnagyobb baj.
Szó szerint kő h...e emberek osztják az észt, és a népek isszák a szavaik.
Hogy ez miért jó nekik, nem tudom. Talán szórakozás, bár abból tartalmasabbat is eltudok képzelni, speciel én nem élek ilyen tartalmakon. Bár van Facebook és más közösségi oldal kapcsolatom is, de ésszel nézem, nem ez tölti ki a szabadidőm jelentős részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!