Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert lehet az hogy a baratnom...

Miert lehet az hogy a baratnom egyfolytaba negativan all a dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Most vettunk hazat,de folyton azt hallgatom,hogy alig haladunk. Pedig mar ki lett festve, padlozas van vissza. de folyton csak sohajtozik. Uj butorokat vettunk a konyhaba. De azokat se ertekeli,mondvan azok kellenek a hetkoznapokba. Nem tudom mit var el. Komolyan ugy erzem magam neha mintha a mesebe lennek aminek a cime a szegeny ember es a nagyravagyo felesege. Valami otlet, tanacs?.. (es rengetegszer hasznalja pl. azt hogy "soha". feltunoen sokszor. "Soha nem megyunk sehova", "soha nem lesz meg semmi", stb)

2022. máj. 11. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen azt jelenti hogy elégedetlen az életetekkel.Nekem is van néha ilyen rosszabb hangulatom de elmúlik.

Lehet sok ez neki hirtelen.Úgy értem hogy új ház és sok mindent kell beköltözéskor csinálni.Majd ha berendezkedtetek ez el fog múlni.

2022. máj. 11. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem a házzal van baja, hanem rosszul érzi magát a kapcsolatotokban. Ott van ilyen rosszkedv.
2022. máj. 11. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:

A "soha" gyakori használata meg arra utal, hogy nem lát bennetek perspektívát. Nem érzi, hogy valamikor is boldog lesz veled.

Sajnálom.

2022. máj. 11. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha tippelnem kell, akkor túl sokat nézegeti a fácsét, meg az instát, és azon filozofál, hogy az X meg az Y celeb megint hová ment nyaralni, meg most vettek új bútort, meg új házat.

Jó lenne, ha szembesülne a való élettel. Mutass neki meg egy bérstatisztikát, hogy a háztartási jövedelmetek alapján ti hol vagytok a Magyar átlaghoz képest.

gyébként sajnos nem jósolok nagy jövüt ennek a kapcsolatnak...

2022. máj. 11. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Én mindig megkérdeztem ilyenkor az asszonyt: és te mit csináltál a mai napon, hogy ki legyen festve, meg legyen a fürdőszoba, le legyen fektetve a parketta, hogy kész legyen a konyhabútor, stb...

Ilyenkor nagy kuss volt a válasz. Próbáld ki.

2022. máj. 11. 18:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Naluk az egesz csalad ilyen depressziora hajlamos. A munka tekinteteben dolgozik rendesen, nem lusta. Fest,csiszol 0 is velem es utana takarit is rendesen.
2022. máj. 12. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember sose lesz boldog, majd meglátod. Csillogó gazdaságot akarna és ha véletlenül elérné, azzal se lenne elégedett.
2022. máj. 12. 15:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor a fent emlitett mese pontosan passzol.
2022. máj. 12. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!