Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akkora szégyen egy nő...

Miért akkora szégyen egy nő számára,ha nagyon kövér?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre,hogy ez a legnagyobb szégyen a nők között.Nagyobb mintha csúnya vagy ápolatlan.Nem értem miért? Én soha nem szégyelltem,amikor extra túlsúlyos párom volt.

tegnap 08:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
47%
5 az már rendellenes ha valakit ez vonz
tegnap 12:43
 22/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem csak a nőké, alapvetően a társadalom nagy része lenézi azokat, akik nem tudnak megálljt parancsolni maguknak. De míg egy szerhasználatot, alkoholizmust lehet akár évekig, évtizedekig is úgy művelni, hogy a közvetlen családon vagy lakótársakon kívül senki nem tud róla (egyéb függőségeket meg pláne), addig ha valaki folyamatosan rengeteget eszik, az külsőre is látszik rajta, bárki ránézésre meg tudja mondani.

És bárki bármit mond, szerintem a túlevés is egyfajta függőség, de minimum probléma, mert az nem normális, ha valakinek az az örömforrás az életében, hogy kórosan elhízottra eszi magát. Amit nem kellene elítélni, de elkeserítő mentális állapotban van a társadalmunk, szóval még fogják ítélni a túlsúlyos embert is. Meg mindenkit is.

tegnap 16:41
 23/28 A kérdező kommentje:
Nagyon korrekt megközelítés.Végre valaki nem azért ír,hogy vádaskodjon,ítéljen ismeretlenül.
tegnap 17:43
 24/28 anonim ***** válasza:
Mert igénytelen zsírdisznó benyomását kelti! 🐷 🐖 Férfiaknál sincs ez másképp!
tegnap 17:44
 25/28 anonim ***** válasza:

Nagyon jól teszik hogy elítélik, legalább észbe kapnak (kapnának)!

A legtöbb kifogást kereső, gyenge akaratú tohonya dög!

tegnap 17:46
 26/28 anonim ***** válasza:

Mások véleményétől fontosabb: esélyes arra, hogy 2. típusú cukorbetegség alakul ki nála.

Aztán majd lehet fogyózni, de akkor már mindegy: nem lehet visszacsinálni.

tegnap 19:53
 27/28 anonim ***** válasza:
"Nuttall és Gannon ugyancsak bizonyították, hogy a cukorbetegség egyszerűen meggyógyítható a szénhidrátbevitel csökkentésével." (Szendi Gábor)
ma 01:29
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem lehet gyógyítani.

Szendi Gáborról pedig ezt találtam:

"Az orvostudomány és a "nyugati orvoslás" egyik legismertebb kritikusa, ezekkel kapcsolatban számos összeesküvés-elméletet terjeszt,[1] érveléseit, nézeteit azonban tudományos körökben többnyire áltudományosnak tekintik. [2][3]"

[link]

ma 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!